Universitats i organismes valencians participen en l'esdeveniment multiplicador del programa CRE8 Europe

28/07/2021 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Seguint amb les indicacions del projecte europeu Erasmus + Cre8® Europe, el 27 de juliol ha realitzat l'esdeveniment multiplicador CRE8 ·Europe Project on han assistit representants de diferents universitats i organismes valencians per a conéixer els resultats del projecte.


En l'esdeveniment multiplicador, s'ha donat a conéixer com s'ha dut a terme el projecte europeu que es va iniciar en 2018, com s'ha desenvolupat al llarg del temps, quals han sigut les adaptacions a la situació derivada de la pandèmia i com serà el seu desenvolupament i adaptació del mateix en la Universitat, així com quals han sigut les principals competències i aprenentatges adquirits tant per part dels investigadors, de les empreses implicades i del propi estudiantat.


CRE8® Europe, liderat per la Karlstad University i en la qual participen, a més de l'UJI, Universitat Lucian Blaga i la Inland University, és un projecte europeu Erasmus+ que té com a objectiu principal contribuir al desenvolupament de competències transversals de l'estudiantat universitari com la creativitat, la innovació, i l'emprenedoria.


Dins de les activitats realitzades en el marc del projecte, les activitats estrela han sigut la realització dels diferents workshops realitzats en les seus de les diferents universitats on empreses i organismes locals. En cada universitat es va realitzar un esdeveniment nacional (3 d'ells presencials i un digital) on equips formats per cinc estudiants van treballar conjuntament per a resoldre un repte real, plantejat per una empresa o institucions del sector públic. Una vegada realitzada la dinàmica, els equips van presentar les seues solucions enfront d'un jurat que va avaluar i va comentar les diferents solucions.


Finalment, s'han comentat les reflexions dels cinc estudiants UJI que han participat en el programa i reflectit en quina mesura els ha servit la seua participació per al seu futur personal i professional.