Descripció del projecte

29/03/2021 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

¿Què és? 

CRE8® Europe, és un projecte Erasmus+ liderat per la Karlstad University (Suècia) i en el qual participen la Universitat Jaume I (Espanya), la Universitat Lucian Blaga de Sibiu (Romania) i la Inland University (Noruega). El seu principal objectiu és contribuir en el desenvolupament de competències transversals de l'estudiantat universitari com la creativitat, innovació i emprenedoria.  

El projecte CRE8®, que va aconseguir un finançament de 270.000 € de la Unió Europea, planteja un model per a la resolució creativa de problemes en forma de competències, que desenvolupa habilitats valorades pels ocupadors i amplia les xarxes professionals de l'estudiantat participant.

En cada universitat es realitza un esdeveniment nacional de CRE8® Europe, i en ell participa l'estudiantat implicat de les quatre universitats. En cadascun dels workshops de CRE8®, equips formats per cinc estudiants treballen conjuntament per a resoldre un repte real, plantejat per una empresa o institucions del sector públic. Una vegada realitzada la dinàmica, els equips presenten les seues solucions i les habilitats que tenen per a resoldre els problemes a un jurat. Aquestes solucions seran avaluades per representants de diferents empreses i institucions relacionades amb el repte i el jurat realitzarà comentaris sobre les solucions i triarà un equip guanyador.

 

Torna a apartat principal del projecte.