Curs "Vull emprendre. Primers passos"

02/09/2020 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Has tingut una idea de negoci durant el confinament? Ja la tenies d'abans? T'interessa l'ecosistema emprenedor? Vols adquirir competències transversals?

Durant aquest període de confinament tant empreses, com persones i institucions hem tingut que reaprendre a treballar d'una nova forma, a teletreballar. Des de la Càtedra INCREA d'Innovació, Creativitat i Aprenentatge de la Universitat Jaume I hem adaptat la nostra formació i assessorament presencial al canal online per a continuar ajudant-vos a desenvolupar les vostres capacitats emprenedores, tan apreciades per les empreses. 

En aquest nou curs "Vull emprendre. Primers passos", a través de diferents pràctiques, podreu crear i avaluar el potencial de la vostra idea de negoci o trobar-lo amb un problema del mercat com a punt de partida. Volem facilitar-vos les eines necessàries perquè obtingueu respostes a les preguntes que ronden pel vostre cap. No estareu sols, ja que podreu comptar amb professorat del departament d'empreses de l'UJI, que amb el suport de l'Aula Virtual, us guiaran i acompanyaran per les diferents unitats didàctiques. 

Unitat didàctica 1: De la idea al producte/servei mínim viable.
Unitat didàctica 2: Coneixent als teus clients i al teu mercat.
Unitat didàctica 3: Creant valor per als teus clients a través del CANVAS.

Quan: del 18 de maig al 18 de juny. 
On: Aula Virtual UJI 
Extra: la realització d'aquest curs computarà com 25 hores de formació per a l'obtenció del certificat de competències transversals emprenedores expedit per l'UJI. Aquesta activitat està enmarcada en el programa  “Aula Emprendre” del projecte 5UCV amb el suport de la Generalitat Valenciana.
Inscripcions: https://e-ujier.uji.es/pls/www/!uji_formacion.inscripcion?p_ic=DB55759EBD8A9C78E7AF6B660FAA192F