Curs “Com generar idees-Potència la teua Creativitat”

03/04/2020 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La creativitat és una capacitat fonamental per a l'èxit professional en l'era actual del coneixement. Efectivament, la creativitat facilita que cada individu desenvolupe les seues capacitats professionals de manera única i diferent. El món es mou constantment, i la novetat ja no és una "novetat" per les empreses, sinó una rutina. Les empreses han d'instaurar en els seus processos organitzatius mecanismes que faciliten el desenvolupament de la creativitat en les seves decisions i accions. Efectivament, poques empreses poden permetre el luxe de no estar constantment plantejant la seva raó de ser o la necessitat de desenvolupar nous productes o serveis, o buscar noves maneres d'oferir els seus serveis, o cercar nous buits de mercat. La creativitat ja no és una cosa sobre la que l'empresa pugue decidir, és ja una necessitat per l'èxit de la mateixa.

Per poder incentivar la creativitat és necessari, en primer lloc, convèncer els individus que són creatius, i en segon lloc ensinistrar en el maneig de les diferents tècniques que poden utilitzar per desenvolupar aquesta creativitat. Poques són les titulacions acadèmiques que aborden directament l'ensenyament de la creativitat en els seus plans d'estudis. Des de la Càtedra INCREA pretenem contribuir a suplir aquest "gap" proporcionant als estudiants informació sobre les tècniques que poden utilitzar per fomentar la creativitat en el desenvolupament del seu exercici professional.

Per això, ens plantegem dos objectius fonamentals:

  • Aprendre a identificar ia superar els principals blocs per desenvolupar la creativitat.
  • Aprendre el maneig de les principals tècniques individuals i grupals per fomentar.

 

Curs 2020: del 20 d'abril al 20 de maig. Inscripció fins el 19 d'abril. Places limitades.

 
Recurs d'imatge crea-2020 index

Curs Com generar idees. Potència la teua Creativitat 2020

Aquest curs online es realitzarà des del 20 d'abril fins al 20 de maig de 2020. Podràs aprendre i practicar des de casa, algunes tècniques que t'ajudaran a millorar la teua creativitat.

Recurs d'imatge crea-2018 index

Curs “Com generar idees-Potència la teua Creativitat”. 2018

Es tracta d’un curs online que es realitzarà del 19 de novembre al 19 de desembre i on et donarem unes píndoles d’informació sobre les tècniques que es poden utilitzar per fomentar la creativitat en el desenvolupament del vostre exercici professional.

Recurs d'imatge crea-2017 index

Curs “Com generar idees-Potència la teua Creativitat”. 2017

Es tracta d’un curs semipresencial que es realitzarà del 11 al 30 de setembre i on et donarem unes píndoles d’informació sobre les tècniques que es poden utilitzar per fomentar la creativitat en el desenvolupament del vostre exercici professional.

Recurs d'imatge crea-2016 index

Curs “Com generar idees-Potència la teua Creativitat”. 2016

Es tracta d’un curs 100% online que es realitzarà del 14 al 31 de març de 2016. i on et donarem unes píndoles d’informació sobre les tècniques que es poden utilitzar per fomentar la creativitat en el desenvolupament del vostre exercici professional.