Aula Emprende Fase 2: Aposta per la teua idea. Primers passos per a emprendre (2020)

31/05/2021 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La càtedra INCREA organitza a l'UJI es programa Aula Emprende Fase 2 que  forma part de les activitats que es realitzen en el marc del conveni de la Generalitat Valenciana del Campus de l'Emprenedoria Innovadora. Aquest programa es realitza conjuntament amb les 5 universitats públiques valencianes i és la Universitat de València la que lidera aquesta activitat. 

En concret,  el curs Aula Emprende Fase 2: Aposta per la teua idea. Primers passos per a emprendre, té com a objectiu que l'estudiantat participant en el programa, a través de diferenctes practiques, creu i evalue el potencial d'una idea de negoci. En aquest curs, es facilitaran les eines necessàries per obtenir respostes a les preguntes que us envaeixen a l'hora d'emprendre. No estareu sols, ja que el professorat del programa, amb el suport de l'Aula Virtual us guiaran i acompanyaran en aquest camí. 

Inscripció: Setembre 2020.
Si t'interessa aquesta iniciativa, pots enviar un correu a increa@uji.es amb l'assumpte Aula Emprende Fase2: Aposta per la teua idea. Primers passos per a emprendre. 
 

Dates del programa: Octubre-Novembre 2020 

Professorat implicat: 

  • Andreu Blesa Pérez
  • Maria Mercedes Segarra
  • Maria Ripollés Meliá 

Llista de participants Aula Emprende Fase 2 2020.