Tallers Sciencepreneurship - Creating Impact with your Research 2024

16/01/2024 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La nova edició de Sciencepreneurship - Creating Impact with your Research en cooperació amb el Potsdam Transfer Service consta de tres tallers en 2024. Les tres activitats es realitzaràn integrament en anglès. 

Taller 1: Discovering entrepreneurship: Developing innovation skills

11 gener 2024 de 15:30-18:00

Format: Online. 

Aquest taller té com a objectiu conèixer com l'emprenedoria pot ser una ruta alternativa a la carrera acadèmica i deixar de costat el típic estereotip d'emprenedor. El taller busca la reflexió dels participants sobre l'aprenentatge i el pensament crític per analitzar com es poden consolidar i desenvolupar les habilitats innovadores i emprenedores com una destresa general. 

Inscriu-te ací per a assistir

Taller 2:International Entrepreneurship Lab

23-26 abril 2024 de 10:00-17:00 a Castelló, Espanya

Format: Presencial. 

Quatre dies de tallers presencials interactius que serviran de reforç per a millorar la xarxa personal.  El taller donarà una idea als participants de com es pot aplicar el mètode Design Thinking al procés de creació de projectes emprenedors. Es treballarà en equips interdisciplinaris al voltant d'idees concretes de startups o spin off del món acadèmic. En aquest taller, aprendràs a entendre els problemes dels clients i a desenvolupar solucions.

Fitxa del taller

Inscriu-te ací per a assistir

Taller 3: From PhD to Innovator

26-27 juny 2024 de 09:00-17:00  a Potsdam, Alemanya

Informació detallada, més endavant