Activitats Explorer 2022

30/11/2022 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El programa Explorer t'ajuda a connectar amb el teu futur i a trobar la independència econòmica que vols, experimentant l'emprenedoria com a opció professional. Durant 12 setmanes treballaràs sobre la teua idea, transformant-la en un negoci sostenible que contribuïsca a aconseguir els ODS 2030. Amb un enfocament pràctic i basat en dinàmiques d'aprenentatge social, Explorer està dissenyat perquè les persones participants es convertisquen en part activa del canvi a través de la posada en marxa de projectes econòmicament sostenibles en diferents indústries, sectors i tipologies d'organitzacions. Pots participar sol/a o en equip.

INSCRIU-TE ACÍ!

 Requisits:

  • Presentar una idea o projecte amb potencial en fase pre-incubació.
  • Tindre entre 18 i 31 anys en el moment d'obertura de la convocatòria.
  • No tindre empresa legalment constituïda/incorporada associada al projecte presentat.

Dates del programa: de setembre a desembre de 2022. En finalitzar el programa, l'equip guanyador del Centre de la Universitat Jaume I viatjarà a un hub d'innovació europeu per a continuar amb el desenvolupament dels seus projectes durant una setmana intensiva de formació i networking.

Més informació sobre el programa

Inscripcions obertes fins al 11/8/2022

Recurs d'imatge programa-explorer index

Programa d'emprenedoria Explorer

Banco Santander, al costat del Centre Internacional Santander Emprenedoria (CISE) i la Universitat Jaume I, a través de la Càtedra INCREA d'Innovació, Creativitat i Aprenentatge, llança la XV edició del programa Explorer amb l'objectiu de fomentar l'emprenedoria jove i donar suport a la conversió d'idees en projectes i solucions.

programa preocupat oipep noticiapreocupat index

El podcast de la OIPEP sobre l'Explorer i altres programes de INCREA ja està disponible

La peça gravada dimarts passat ja es pot escoltar en la pàgina de l'Oficina d’Inserció Professional i Estades en Pràctiques

ampliacion plazo inscripciones noticia_ampliacionplazo index

El programa Explorer amplia el seu termini d'inscripcions

Els estudiants tenen l'oportunitat d'apuntar-se fins al 16 de desembre