Després de 15 setmanes d'aprenentatge el programa Explorer ja ha finalitzat

17/05/2021 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El programa Explorer ja ha finalitzat, i els i les participants van presentar, el passat 10 de maig de 2021, els seus projectes davant el jurat, que va estar format per Inmaculada Rodríguez,  Vicerectora d’Estudiantat i Compromís Social; David Cabedo, Vicerrector Adjunt de Transferència, Innovació i Emprenedoria, Rafael Tarín, representant de SECOT Castelló i Maria Ripollés, directora de la Càtedra INCREA .

Al llarg del programa, els equips emprenedors han evolucionat els seus projectes mitjançant la realització de validacions, tasques, tests, xerrades, Q&A i sessions intercentre. El programa ha afavorit l'aprenentatge dels participants i ensenyar-los els primers passos en el camí de l'emprenedoria.

Finalment, un total de 10 projectes, molt diferents i evolucionats en comparació amb les idees inicials, han conclòs el programa. A la presentació final, els equips han mostrat la seua evolució i han presentat les seues solucions validades. També han parlat de mapes de competidors, valor potencial dels seus projectes, pla financer i monetització entre altres.

Al llarg de les intervencions, es va poder observar el gran treball que havien fet i el temps invertit treballant amb el projecte, realitzant  entrevistes amb clients, assistint a es  sessions amb els experts i els tutors i sobretot el bon ambient de col·laboració creat entre els equips.

Una vegada finalitzades les presentacions, els membres del jurat es van reunir per tal de decidir qui seria el projecte finalista. Després de les valoracions, el jurat va seleccionar com a finalista d’aquesta edició a l’UJI el projecte BIOCATS, un projecte d’arquitectura bioclimàtica en zones urbanes,  promotora del qual es Maria Silvana Catasús.

Independentment del resultat del jurat, aquest guardó no implica que la resta de projectes no sigueren bons, ja que la qualitat dels projectes va quedar més que patent en cadascuna de les presentacions.