Els Explorers ja estan en la recta final del programa

16/04/2021 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Els Explorers estan en la recta final del programa. Després de moltes setmanes treballant en la competència, clients i mètodes de monetització, estan a només 2 setmanes d'exposar els seus projectes finals.

Durant aquest temps han entrevistat possibles clients per a validar les seves idees i pilotar quan fos necessari. També han participat en diverses videotrucades amb Explorers d'altres centres, on no sols han obtingut visions externes al seu grup, sinó que a més en alguns casos han trobat clients i companys amb els quals col·laborar de manera conjunta. Han establert una xarxa de comunicació i una comunitat que sobresurt els límits de la universitat.

A més, aquesta setmana han pogut gaudir d'una conferència amb Jacqueline Novogratz, fundadora i directora executiva del fons d'inversió sense fins de lucre Acumen, que ja porta més de tres dècades dedicada a donar suport a projectes emprenedors. En ella s'ha parlat del seu nou llibre “Manifest per a una revolució moral”. Després d'aquesta activitat, van realitzar també un Q&A.