Acte GENNERA 5UCV SUMMIT a la Universitat d'Alacant. 

08/04/2022 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Emmarcat en el conveni del Conveni del “Campus de l'Emprenedoria Innovadora” de la Generalitat Valenciana, es va realitzar, el passat 7 d'abril, a la Universitat d'Alacant l'acte interuniversitari de lliurament de diplomes a l'estudiantat i empreses participants en el programa 5UCV Gennera 2021.
El GENNERA 5UCV SUMMIT es va iniciar amb la benvinguda de la Vicerectora d'Estudiants i Ocupabilitat de la Universitat d’Alancant, Rosario Ferrer Cascales i de la Directora General d'Emprenedoria i Cooperativisme de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Teresa García Muñoz. 
A més, José Juan Agudo, Soci Director d' Atman. Alpinista i Explorador, va impartir als presents amb una conferència d'allò més inspiradora, titulada “En els límits del desafiament”.
Després, es va procedir,  al lliurament de diplomes a l'estudiantat de les diferents universitats presents. També es va fer un reconéixement  a les empreses que han participat en el plantejament dels reptes en cadascuna de les universitats, en concret a Caja de Ingenieros, Club de Recursos Humanos, Ford, Grup ASV, Labaqua, Lafarge Holcim, LynxView, mommus, Planeta Huerto, Red Eco, Soltec i SPB. 
Finalment, es va realitzar la tradicional fotografia de família, i després d'ella, es va establir un espai de trobada entre empresaris i empresàries, estudiantat i representants de les cinc universitats públiques de la Comunitat Valenciana.