5UCV Aula Emprende Fase 2- 2022

18/10/2022 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Aquest programa té com a objectiu que l'estudiantat UJI, a través de diferents pràctiques, avalue el potencial d'una idea de negoci. La finalitat d'aquest curs és que l'alumnat puga desenvolupar i aplicar les seues competències emprenedores sostenibles a diversos problemes actuals. Concretament, els principals objectius perseguits són:

  • Ajudar a l'alumnat a concretar i analitzar una oportunitat de negoci social i medioambientalment sostenible.
  • Contribuir a que els estudiants emprenedors desenvolupen competències transversals.

L'estudiantat  treballarà en equip, comptant amb un assessorament en el desenvolupament de les idees de negoci per potenciar el talent i accelerar el coneixement personal i professional.

Inscripció Aula Emprende. Vull emprendre. Primers passos 

Dates Formació Aula Emprende Fase 2:  20 d'octubre, 24 d'octubre, 27 d'octubre, 3 de novembre i 7 de novembre de 16:00 a 20:00 hores. 

Formadors Aula Emprende Fase 2: Andreu Blesa i Mercedes Segarra

Totes les persones que participen al curs i presenten la seua idea als membres del jurat optaran als premis Aula Emprende  2022. Estos premis tenen una dotació màxima de 900 euros. 

Aquesta formació dona accés a un crèdit de lliure accés i computa per aconseguir el Certificat de Competències Transversals Emprendedores de l'UJI.

TAO: Premis Aula Emprende 2022 

Publicació DOGV

Informació de protecció de dades

La Càtedra INCREA organitza en l'UJI el programa 5UCV-Aula Emprende Fase 2 que forma part de les activitats que es realitzen en el marc del conveni de la Generalitat Valenciana del Campus de l'Emprenedoria Innovadora. Aquest programa es realitza conjuntament amb les 5 universitats públiques valencianes. La Universitat de València la que institució que lidera aquesta activitat.

foto grupal Jornadainteruniversitaria22 index

Participació a la jornada interuniversitària del programa 5UCV Aula Emprende 3i a la Universitat de València

Els dies 6 i 7 de juliol es va realitzar la jornada interuniversitària a la Universitat de València en la qual van participar dos equips de l'UJI. L'equip EIRENE, de l'UJI va ser guardonat amb el primer premi.