5UCV Aula Emprende Fase 2:"Aposta per la teua idea. Primers passos per a emprendre"

11/11/2021 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Càtedra INCREA organitza en l'UJI el programa 5UCV-Aula Emprende Fase 2 que forma part de les activitats que es realitzen en el marc del conveni de la Generalitat Valenciana del Campus de l'Emprenedoria Innovadora. Aquest programa es realitza conjuntament amb les 5 universitats públiques valencianes i és la Universitat de València la que lidera aquesta activitat. 

En concret, el programa 5UCV-Aula Emprende Fase 2: Aposta per la teua idea. Primers passos per a emprendre, té com a objectiu que l'estudiantat participant en el programa, a través de diferents pràctiques, avalue el potencial d'una idea de negoci. L'estudiantat comptarà amb el suport del professorat implicat en el programa, els quals  els guiarà i acompanyarà durant el procés.  Entre totes les iniciatives, se seleccionaran fins a 3 premis d'un màxim de 1000 euros per projecte i 300 euros per participant guanyador. En aquest curs, es facilitaran les eines necessàries per a obtenir respostes a les preguntes que envaeixen a les persones emprenedores a l'hora d'emprendre.

TRAMITAR INSCRIPCIÓ (Inscripció tancada)

Inscripció: del 20 de setembre a l'1 d'octubre de 2021

PREMIS AULA EMPRENDE FASE 2 2021

Dates rellevants del programa:

  • Dates del programa: del 7 al 28 d'octubre 2021
  • Presentació de les solucions: Novembre 2021
  • Entrega de premis: Novembre 2021

Professorat implicat: 

  • Andreu Blesa Pérez
  • Maria Mercedes Segarra

Aquest programa serà de gran utilitat per a poder obtenir el certificat oficial de competències transversals emprenedores de l'UJI