Aula Emprende Fase 2 Programa Aula Emprende: Vull emprendre. Primers passos

17/10/2023 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

banner aula emprende

Aula Emprende Fase 2, és una iniciativa emmarcada dins del marc de les activitats del Programa Campus de l'Emprenedoria Innovadora i Sostenible coordinada per la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana i en el qual participen les cinc universitats públiques valencianes.  És una iniciativa que té com a objectiu que l'estudiantat, a través de la constitució d'equips, es forme en emprenedoria i present iniciatives emprenedores, i iniciatives socials, desenvolupant així competències i habilitats que estimulen la creativitat de l'alumnat i milloren la seua ocupació.

Inscripció al programa universitari edició 2023 De l'11 de setembre al 6 d'octubre de 2023

Professorat
10 d'octubre: Mercerdes Segarra
17 d'octubre: Mercerdes Segarra
19 d'octubre: Andreu Blesa
23 d'octubre: Andreu Blesa

25 d'octubre: Cloenda, presentació dels projectes al jurat i entrega de premis 

La Universitat de València exerceix el lideratge en l'activitat Aula Emprende. 

Aquesta iniciativa té associada dues categories de premis:

TAO: Convocatòria de Premis Interuniversitaris i Universitaris Aula Emprende fase 2 (2023)

Publicació DOGV

Premis universitaris: 
Es realitzarà un curs de formació on es facilitaran les eines necessàries per a obtenir respostes a les preguntes que envaeixen a les persones emprenedores a l'hora d'emprendre. D'entre totes les iniciatives presentades es seleccionaràn un màxim de tres premis de 900 euros per projecte i 300 euros per participant guanyador.
Per a poder optar als premis s'ha d'asistir al curs de formació presencial : dels dies 10 (17h a 20h)  i 17, 19, 23 i 25  (16 a 20h) d'octubre. 

Premis interuniversitaris: 
Els equips guanyadors dels Premis Aula Emprende de l'edició 2022 de l'UJI que assistisquen a l'esdeveniment interuniversitari organitzat en 2023 a la Universitat de València.  D'entre totes les iniciatives presentades a l'event interuniversitari  els equips podran optar a premis de 3.000, 2.000 i 1.000 euros.

Recurs d'imatge premis-programa-aula-empren index

Programa 5CV Aula Emprén Fase 2

Els projectes premiats han sigut «She Plays», per a acompanyar a les jugadores professionals de futbol, «Happy Chapa», per a facilitar el dia a dia de persones amb Alzheimer, Síndrome de Down i Asperger, i «Safe Zone», per a poder vetlar per la seguretat ciutadana i preveure les zones més segures.