Aula Emprende. Fase 1

04/07/2024 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

banner aula emprende

Iniciativa per al personal docent i investigador, consistent en la realització de formació per al professorat, amb la finalitat d'afavorir l'esperit emprenedor i del desenvolupament del mateix en l'alumnat. La formació es dirigeix a docents de qualsevol àrea de coneixement amb inquietud de promoure una actitud emprenedora entre l'alumnat de la mateixa Universitat que els permeta desenvolupar iniciatives empresarials, particularment entre els qui cursen titulacions no relacionades amb l'àrea de gestió empresarial que tenen majors dificultats per a la generació d'empreses.

Aula Emprende 2024: Metodologies per a afavorir les competències emprenedores a l'aula
Inscripcions al curs

index aula emprende fase 1 AEF1_2024 index

Metodologies per a afavorir les competències emprenedores a l'aula

Curs de formació per a professorat. Aula Emprende fase 1-2024

index aula emprende fase 1 AE_F1_2022 index

Aula Emprende. Capacitació per a la docència en competències emprendedores: actitud i iniciativa emprenedora a l'aula (2022)

Formació per al professorat. Del 20 de juny al 29 de juliol de 2022. Activitat emmarcada en el Campus de l'Emprenedoria Innovadora 5UCV-Llamp.

index aula emprende fase 1 AE_F1_2021 index

Aula Emprende. Capacitació per a la docència en competències emprendedores: actitud i iniciativa emprenedora a l'aula (2021)

Formació per al professorat. Activitat enmarcada en el Campus de l'Emprenedoria Innovadora 5UCV-Llamp. Del 15 de juny al 26 de juliol.