Càtedra INCREA d'Innovació Creativitat i Aprenentatge

07/03/2023 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Des de la Càtedra INCREA d'Innovació, Creativitat i Aprenentatge desenvolupem programes orientats a enfortir les competències emprenedores en l'estudiantat universitari. Competències que són fonamentals per a millorar la seua ocupabilitat. Per a això, organitzem diferents accions de sensibilització, networking, formació i mentoria en les quals es treballen valors i actituds relacionades amb la creativitat, la innovació i l'emprenedoria. 

  Segueix-nos a Facebook | Segueix-nos a Twitter 

Noticies Veure'n més

Lliurament dels Premis Talent Emprendedor de l’Estudiantat de la Universitat Jaume I

30 de maig, a les 17 h, a la sala de conferències del Menador espai cultural

Recurs d'imatge uji-robotics-team index

ASTI Robotics Challenge

L’UJI Robotics Team ha obtingut el premi al millor rendiment en la categoria d’universitats i formació professional de grau superior de l’ASTI Robotics Challenge, una competició de robòtica educativa impulsada per la Fundació ASTI per a fomentar el talent STEM.

Recurs d'imatge Hackathon26A index

Hackathon Desafia el teu futur: Fes-ho circular

T'uneixes a l'II Repte d'innovació de Fundació LAB - UJI per a desafiar el futur i fer-lo circular que tindrà lloc el pròxim 26 d'abril? Demostra el teu talent en una jornada única que reunirà empresaris i universitaris de la Comunitat Valenciana i et permetrà potenciar les teues habilitats, al mateix temps que coneixes gent diversa, creativa i amb inquietuds per a compartir punts de vista sobre el futur i la sostenibilitat.

Veure'n més