Càtedra INCREA d'Innovació Creativitat i Aprenentatge

22/06/2023 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Des de la Càtedra INCREA d'Innovació, Creativitat i Aprenentatge desenvolupem programes orientats a enfortir les competències emprenedores en l'estudiantat universitari. Aquestes competències  són fonamentals per a millorar la seua ocupabilitat. Per a això, organitzem diferents accions de sensibilització, networking, formació i mentoria en les quals es treballen valors i actituds relacionades amb la creativitat, la innovació i l'emprenedoria. 

  Segueix-nos a Facebook | Segueix-nos a Twitter 

Notícies Veure'n més
Dos equips nous 24 dosequiposnuevos24 index

El programa UJIlab innovació de la Universitat Jaume I suma dos equips nous i aconsegueix un rècord de participació en la seua tercera edició

El programa UJILab innovació de la Universitat Jaume I ha assolit un rècord de participació d’equips en la seua tercera edició i suma el total de sis grups multidisciplinaris. El curs acadèmic passat, hi havia quatre equips: UJI Motorsport, UJI Electric Racing Team, UJI Hand i UJI Robotics Team. Ara, sh'hi han afegit els equips UJI HackCS i UJI Cedrimun.

Recurs d'imatge com-noticies-2024-2-2q-presentacio-premis-talent-emprenedor index

Premis Talent Emprenedor

Aquesta tercera convocatòria estableix tres categories de premis: acceleració empresarial UJI-Ajuntament de Castelló; talent estudiantil amb vocació emprenedora, i idees disruptives vinculades als reptes de futur en àmbits estratègics per a la ciutat.

UJILab 2024 reunió UJILabInnovacioreuniocoordinacio2024 index

UJILab Innovació arranca amb una reunió de coordinació amb els equips de l’edició 2024

David Cabedo i María Luisa Flors’han reunit amb els equips participants de la tercera edició del programa UJILab Innovació per explicar-los les principals directrius de la convocatòria d’aquest any.

Veure'n més