30 Aniversari UJI: «Tres dècades creant talent a l'UJI»

13/12/2021 | Fundació General de l'UJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'esdeveniment reunirà antic alumnat de la universitat, els qui compartiran la seua experiència acadèmica i professional de les tres dècades UJI. L'acte s'emmarca dins de les activitats commemoratives del 30 aniversari de la Universitat Jaume I de Castelló

La Fundació General de la Universitat Jaume I, entitat gestora d'Espaitec, organitza l'acte «Tres dècades creant talent en l'UJI» dimarts 14 de desembre, amb motiu del 30 aniversari de la Universitat Jaume I, un esdeveniment en format híbrid (presencial i en línia) en el qual participarà antic alumnat representatiu dels 30 anys del naixement de la Universitat Jaume I. Per a això s'ha convidat a egressats de l'UJI que van finalitzar els seus estudis universitaris en cadascuna de les tres dècades des del naixement de la universitat pública de Castelló, els qui compartiran la seua experiència acadèmica, professional i la visió sobre la seua formació a la Universitat Jaume I amb els assistents. Cadascun dels participants farà una exposició sobre la seua trajectòria finalitzant l'esdeveniment amb un debat conjunt moderat pel gerent de la Fundació General de la Universitat Jaume I i el director d'Espaitec, Juan Antonio Bertolín.

Durant el esdeveniment partiparan com a ponents:

Fundació General de la Universitat Jaume I

La Fundació General de la Universitat Jaume I (FUGEN) és una entitat sense ànim de lucre l'objectiu principal del qual és col·laborar amb la Universitat Jaume I en el desenvolupament i la gestió d'aquelles activitats que contribuïsquen a la millora en la prestació dels serveis universitaris. A més com a entitat gestora d'Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de l'UJI, desenvolupa la seua activitat afavorint la creació, desenvolupament i consolidació de projectes innovadors de la comunitat universitària, contribuint a la creació i transferència de coneixement interactuant amb les empreses i entitats innovadores i mantenint la visió d'Espaitec com un connector («hub») de ciència, tecnologia, innovació i emprenedoria entre la universitat i el seu entorn socioeconòmic.

INSCRIPCIÓ

Informació proporcionada per: Fundació General de la Universitat Jaume I