Màster en Alimentació, Nutrició i Dietoteràpia

Màsters propis. Estudis de postgrau propi. Curs 2015/2016
Última modificació: 01/07/2015 | Font: CEPFC

Som el que mengem.
L'alimentació és una peça clau en l'organisme, tant pel que fa als estils de vida saludables com per a la prevenció de la malaltia. Les distintes etapes de la vida i les distintes situacions fisiològiques condicionen diferents requeriments nutricionals. Una alimentació equilibrada i dietoteràpia apropiada prevenen o redueixen diferents riscs patològics. Les noves tecnologies en alimentació, fortificació d'aliments, l'addició d'additius funcionals i les tendències actuals i futures en nutrició com la nutrigenòmica requereixen nous aprenentatges per als experts i les expertes en alimentació, nutrició i dietoteràpia.

Des d'aquesta perspectiva es planteja la necessitat del màster perquè aporte un aprenentatge adequat a les tendències actuals i futures. El màster  està avalat per la Societat Espanyola de Dietètica i Ciències de l’Alimentació i la Fundació Alimentació Saludable.

[Díptic (PDF)]

Direcció: Victoria Valls Belles i María Muriach Sauri. Unitat Predepartamental de Medicina. UJI

Durada: octubre 2015 / maig 2016

Modalitat: presencial. Impartició de classes els dijous i divendres de vesprada i els dissabtes de matí.

Preu: 3.600 €

Informació acadèmica

Victoria Valls
Tel.: 964 387 501
vallsv@uji.es

Maria Muriach
Tel.: 964 387 462
muriach@uji.es

Informació i matrícula:

Centre de Postgrau i Formació Continuada
Tel.: 964 387 230
centrepostrau@uji.es

Dates de preinscripció: del 15 de juny al 15 de setembre de 2015

Codi de registre: 15.620

Més informació de preinscripció

 

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16