Expositor de periòdics a la Biblioteca

25/10/2022 | Biblioteca
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

En l'expositor situat a la primera planta, Bloc A, es troba el periòdic del dia. Si es desitgen els de dies anteriors, s'han de sol·licitar al mostrador de préstec de la primera planta.

Els periòdics en paper que rep la Biblioteca, amb el seu enllaç a la versió digital, són els següents: 

A més et pot interessar:

Bases de dades de notícies a les quals està subscrita la Biblioteca de l'UJI:

 • Factiva
  Base de dades de text complet d'actualitat i notícies d'àmbit empresarial i financer. Factiva és fruit de la col·laboració entre Dow Jones i Reuters. Dóna accés a uns 1.000 diaris internacionals i locals, a 3.000 revistes, 300 newswires, 10.000 llocs web en més de 20 llengües i 30.000 informes.
 • My News
  Servei de buidatge de premsa que permet consultar més de 250 milions de notícies a text complet publicades en més de 1.500 mitjans que inclou premsa escrita diària des de 1996, mitjans digitals des de 2009 i revistes des de 2013.

Premsa digital en línia

 

Directoris de periòdics en línia d'accés gratuït:

 • Todalaprensa.com
  Directori de premsa espanyola amb centenars d'enllaços als principals diaris d'informació nacional, provincial i local. Periòdics, revistes i publicacions gratuïtes en línia, nacionals i internacionals, mitjans digitals, agències de notícies, periòdics esportius i premsa econòmica. Emissores de TV, música en línia i emissores de ràdio per Internet. BOE i publicacions oficials. Informació i serveis (el temps, el trànsit, espectacles, resultats de loteries i sorteigs de l'ONCE, horòscop, passatemps, etc.).
 • Kiosco
  Directori de periòdics del dia, tota la premsa d'avui, organitzats per països.
 • e-periodistes
  Directori de 104 periòdics espanyols (Facultat de Comunicació de la Universitat de Navarra).

Bases de dades de notícies en línia d'accés gratuït:

 • Hemeroteca Digital
  L'Hemeroteca Digital té com a objectiu la consulta i difusió pública a través d'Internet del Patrimoni Bibliogràfic Espanyol conservat a la Biblioteca Nacional d'Espanya. Naix al març de 2007 per a proporcionar accés públic a la col·lecció digital de les revistes i premsa històrica espanyola que alberga la Biblioteca, amb una col·lecció inicial composta per 143 títols de premsa i revistes. En aquests moments compta amb 1.109 títols i 4.957.756 pàgines. També proporciona accés a altres hemeroteques digitals.
 • Google notícies
  Cercador de notícies en més de 700 fonts a tot el món escrites en espanyol. S'actualitza cada 15 minuts