Ordinadors i impressions a la Biblioteca Reprografia i Mediateca

19/02/2020 | Biblioteca
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Biblioteca disposa d'accés a la xarxa wifi de la Universitat. Si portes el teu propi ordinador o dispositiu mòbil, pots connectar-te a internet seguint les indicacions del  Servei d'Informàtica de l'UJI.

Si ho prefereixes, la Biblioteca t'ofereix el servei de préstec d'ordinadors portàtils que es por demanar al taulell de préstec.

A més la Biblioteca compta amb dos espais on pots treballar amb ordinadors d'ús públic:

La Mediateca, situada a la planta baixa de la Biblioteca, disposa de 92 ordinadors (PC i MAC) amb connexió a internet. Per utlizar els equips és necessari identificar-se mitjançant l'usuari i la clau corporatius (correu electrònic de l'UJI).

A la 2a planta de la Biblioteca trobareu també 36 ordinadors PC amb connexió a internet.

Les impressions des dels ordinadors de la Biblioteca es poden arreplegar en qualsevol servei de reprografia del campus universitari (Reprografia CD: Biblioteca (planta 1), Escola Superior de Tecnologia i Ciències i Experimentals, Facultat Jurídiques, Facultat Humanes i Facultat de CC de la Salut)

El Servei de reprografia de la Biblioteca es troba a la cabina número 108 (primera planta), amb el següent horari: De dilluns a divendres: de 8 a 14h.

Telèfon: 964 72 87 92

A més hi ha una màquina fotocopiadora d'autoservei (funcionen amb monedes) en la 1ª planta de l'edifici (replà de l'escala d'emergència situada a la sala de lectura del Bloc A)

Per a més informació sobre les impressions des de la Biblioteca i des de les aules d'informàtica de la Universitat, consulteu impressió en les aules