Setmana de l'accés obert / Open Access Week 2021

18/10/2022 | Biblioteca
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

 

                      

 

Del 25 al 31 d’octubre, la Biblioteca participa en la Setmana de l’Accés Obert per promoure l’accés obert al coneixement, amb diferents activitats on line i a les xarxes socials:

Sessió one to one: Millora el teu perfil digital d’investigador/a

Dirigit al personal investigador UJI, el personal de la Biblioteca t’ajudarà a completar i unificar els teus perfils d’investigador/a per a visibilitzar les teues publicacions: ORCID, Google Scholar, Researcher ID/Publons...

Del 25 al 28 d’octubre pots sol·licitar una sessió individualitzada o en grups de 3 persones màxim via google meet per resoldre els teus dubtes i millorar els teus perfils digitals. Temps: 30 minuts. Formulari per sol·licitar sessió.

Campanya difusió a les xarxes socials

  • Challenge per a  biblioteques. Quin és el document en #AccésObert del vostre repositori que rep més visites? 
  • Quiz Accés Obert Biblioteca UJI.  Posa a prova els teus coneixements sobre accés obert  amb el nostre test
  • Post: L'Accés Obert a la Biblioteca de l'UJI. Et presentem al nostre blog les últimes dades sobre els continguts en accés obert a l’UJI.

Des del Portal del Coneixement Obert  pots accedir a tots els recursos en accés obert que genera la Universitat Jaume I i a altres recursos externs. 

Segueix les nostres xarxes socials per a conèixer més sobre l'Accés obert  Segueix-nos a InstagramSegueix-nos a Facebook | Segueix-nos a Twitter | Bloc Biblioteca UJI