Cita prèvia per a accedir a la sala de lectura i préstec de llibres

15/07/2021 | Biblioteca
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

 

La Biblioteca amplia els seus serveis amb l'obertura d'una sala de lectura només per a la  comunitat universitària amb un aforament limitat de la seua capacitat màxima permesa.

Horari de la Biblioteca

► Horari d'estiu
  • Del 15 fins el 30 de juliol (de dilluns a divendres): de 08:00 a 14:00 h
  • Del 23 fins 31 d'agost (de dilluns a divendres): de 08:00 a 14:00 h

Atesa la restricció de l'aforament permès, per a accedir a la sala és necessari realitzar la reserva de l'espai mitjançant cita prèvia en horari de matí o de vesprada. En horari d'estiu només es podrà sol·licitar la reserva pel matí des d'aquest enllaç:

** En cas de no poder venir, no oblideu anul·lar la reserva perquè puga utilitzar-la una altra persona.  Per cancelar la cita, en l'aplicació del calendari cal clicar sobre la columna del dia i hora de la reserva (estará activada en verd) i confirmar l'anul·lació.

IMPORTANT:

  • Per al préstec de llibres a domicili, els usuaris interessats hauran de realitzar la reserva dels exemplars en el catàleg de la biblioteca. Seguiu les instruccions indicades en aquest pàgina web
  • Per a la recollida de llibres en reserva, demants en compra o al SOD i la devolució dels exemplars en préstec NO és necessari sol·licitar cita prèvia