UJI

Pla de Reobertura Biblioteca UJI

Última modificació: 04/09/2020 | Font: Biblioteca
Pla de Reobertura Biblioteca UJI

 

La Biblioteca inicia aquest pla de reobertura i té previst anar obrint més serveis a mesura que anem passant de fase, i sempre seguint les indicacions de les ordres ministerials i les resolucions i comunicats de la rectora de la Universitat.

Fase 1

Després de l'entrada  el 18 de maig de la província de Castelló a la Fase 1, la Biblioteca de l’UJI ja es troba adequant les seues instal·lacions per a posar en marxa només de moment els serveis de telepréstec i de préstec amb sol·licitud prèvia .

Cal indicar que en tot moment està garantida la seguretat dels usuaris i usuàries i del personal de la Biblioteca amb les respectives mesures de prevenció establertes.

El servei es reactiva a partir del dimecres 20 de maig. Durant aquesta primera fase la Biblioteca estarà oberta de dilluns a divendres amb un horari de 9 a 14 h.

Hem establert un procediment molt senzill per a sol·licitar el material en préstec per cita prèvia. Les persones interessades han de fer la petició de llibres al correu electrònic: biblioteca@uji.es

Una vegada rebuda la petició en la Biblioteca se seguirà un rigorós ordre d’entrada de les comandes. El personal del servei contactarà amb les persones que han fet la sol·licitud per a indicar-los quin dia i hora poden passar per la Biblioteca a recollir el material.

Fase 2

Amb la declaració de la fase 2 per al Departament de Salut de Castelló, a partir del dimecres 3 de juny la Universitat Jaume I activa el retorn gradual a l’activitat presencial. 

La Biblioteca amplia els seus serveis amb l’obertura d’una sala de lectura amb un aforament d’un terç de la seua capacitat màxima permesa. L’horari d’aquesta sala és de 9.00 a 14.00 h i de 15.00 a 20.00 h, de dilluns a divendres. Atesa la restricció de l’aforament permès, s’ha de realitzar la reserva de l’espai mitjançant el següents enllaços: