UJI

Actualització de la Bibliografia Recomanada

Última modificació: 05/10/2018 | Font: Biblioteca

La Bibliografia recomanada recull els llibres, manuals, revistes, i altres recursos d’informació publicats, tant en paper com en format digital  que el professorat proposa consultar durant cada curs acadèmic, per a cadascuna de les assignatures de  la guia docent del LLEU (Llibre electrònic d’Universitat) de les diferents titulacions de grau que s’imparteixen a la nostra Universitat.

Aquesta bibliografia recomanada forma part de la col·lecció de la Biblioteca i es pot consultar al nostre catàleg mitjançant aquest enllaç: http://cataleg.uji.es/search*cat/r

O bé pots accedir també, des de la web de la biblioteca al menú de “Recursos” del despleglable de la dreta.

És possible fer cerques pel nom o el codi de l’assignatura, i també pel cognom del professor o professora. Si feu clic sobre qualsevol títol de la llista de bibliografia, és fàcil veure la disponibilitat dels exemplars en la biblioteca.

Aquests documents segueixen la mateixa normativa de préstec que la resta,  per tant el termini de préstec dels documents és el mateix que hi ha a la normativa general de la biblioteca segons el tipus d’usuari. Recordeu que les revistes estan excloses de préstec i que als documents digitals teniu accés en línia des del mateix catàleg de la biblioteca, des d’on podeu accedir al text complet.

Si el document que cerqueu està prestat, podeu fer una reserva de l’exemplar que voleu, al taulell de préstec o bé mirar al catàleg si hi ha disponibles edicions anteriors d’aquest, que us puguen interessar.