UJI

Exposició bibliográfica de la Fundació Germá Colón

Última modificació: 25/06/2018 | Font: Biblioteca

 

La Biblioteca de la Universitat Jaume I ha organitzat la mostra «Exposició bibliogràfica de la Fundació Germà Colón» en la qual s’exhibeixen 36 obres que són part de la col·lecció Germà Colón i de les publicacions editades per la Fundació Germà Colón  que enguany compleix la seua 15 aniversari.  

La col·lecció del fons Germá Colón la formen aproximadament 12.800 llibres, 352 títols de revistes i 252 separates d’obres que formaven part de la biblioteca personal del professor GC, junt amb el seu arxiu personal. Les obres estan especialitzades en temes relacionats amb la filologia romànica, en la seua part més extensa, i té com a objectiu esdevenir un punt de referència dels i les investigadores d’aquest àmbit. Podem trobar-hi títols editats entre 1768 i 2015.Exposició bibliográfica de la Fundació Germá Colón

La donació i trasllat dels exemplars a la Biblioteca, anteriorment ubicats a la ciutat suïssa de Basilea, va començar en 2004 i va finalitzar en 2010 amb la instal·lació dels llibres en la secció de col·leccions especials de la Biblioteca (cinquena planta).

El fons ha sigut processat tècnicament el que permet la cerca de les dades de les obres en el catàleg automatitzat de la Biblioteca. El seu accés està a disposició no solament de la comunitat universitària sinó de qualsevol persona interessada en la seua consulta i estudi, solament és necessari sol·licitar-les al personal de la Biblioteca.

La mostra es pot visitar a la sala d’exposicions de la primera planta de la Biblioteca fins a finals del mes de setembre.