UJI

Celebració del Dia del Llibre Valencià a la Biblioteca

Última modificació: 07/10/2019 | Font: Biblioteca

                      

 

 

El dia 20 de novembre de 1490 es va publicar la primera edició del Tirant lo Blanc, el clàssic de Joanot Martorell. Per aquest motiu, l’any 2000 la Generalitat Valenciana va instituir aquesta data com el Dia del Llibre Valencià.

La Biblioteca enceta enguany la III edició de la campanya «Tria llibres valencians i en valencià». Aquesta activitat cultural la organitzem juntament amb el Col·lectiu Universitari Jaume I per la Llengua i la Cultura (CULC) i l’Associació Cívica Valenciana Tirant lo Blanc, amb la col·laboració del Servei de Llengües i Terminologia i el Voluntariat Lingüístic de la Universitat Jaume I.

El propòsit d’aquesta campanya és el foment de la lectura de llibres en la nostra llengua i la promoció de la indústria editorial valenciana.

És per això que us convidem a enviar els vostres suggeriments, fins al 21 d’octubre, mitjançant aquest formulari electrònic.

En les xarxes socials podeu utilitzar l’etiqueta #TirantDeLlibres.

El dia 20 de novembre us presentarem les novetats adquirides i realitzarem activitats al voltant del llibre valencià i en valencià.

Participeu i gaudiu d’aquesta festa pel llibre valencià, la nostra llengua i la nostra cultura!