Presentació de la novel·la “La huella de una carta” de l'escriptora Rosario Raro

Última modificació: 24/05/2017 | Font: Biblioteca

 

 

La Biblioteca de la Universitat Jaume I organitza la conferència “La huella de una carta: la realidad detrás de la ficción” on es presentarà la nova novel·la de Rosario Raro publicada per Editorial Planeta.

L’acte tindrà lloc el divendres 26 de maig, a les 19:30 hores, a la sala d’actes del Menador Espai Cultural, plaça Hort dels Corders. Rosario Raro (Sogorb, Castelló, 1971) és professora d’Escriptura Creativa en la Universitat Jaume I, doctora en Filologia Hispànica amb una tesi sobre les estratègies d’escriptura en internet i postgraduada en Comunicació Empresarial i Pedagogia. Des de fa més de vint anys imparteix cursos i tallers literaris per a nombroses institucions.

La seua obra ha sigut traduïda al català, al japonès i al francès, i reconeguda amb nombrosos premis literaris, tant nacionals com internacionals. Va viure durant una dècada a Lima, el Perú. De la seua novel·la Volver a Canfranc (Planeta, 2015) ‒en la seua versió francesa Dernier train pour Canfranc (Editions Kero, 2017)‒ s’han publicat fins al moment set edicions, ha sigut finalista dels premis de la crítica valenciana i la productora Diagonal TV n’ha adquirit els drets audiovisuals per a l’adaptació a la pantalla.

Podeu trobar més informació sobre l’autora a Twitter, Facebook i al seu blog.

Ens agradaria compartir la vesprada amb tots i totes vosaltres.

Us esperem!

                                                                                                                                                                                                                                                                   

 

 

Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16