UJI

Treballs Final de Grau i Treballs Final de Màster

Última modificació: 09/07/2020 | Font: Biblioteca

► Consulta dels treballs acadèmics a la Biblioteca

Els treballs acadèmics (TFG, TFM i els anteriors Treballs Finals de Carrera, Tesis de Llicenciatura, etc.) es conserven a la Biblioteca, tant en suport paper com en suport electrònic.

Tots els treballs acadèmics en suport paper es poden cercar al catàleg de la Biblioteca i demanar-los al mostrador de préstec per a la seua consulta. Al ser documents originals únics es poden consultar a la biblioteca, però estan exclosos de préstec.

Els treballs acadèmics en suport electrònic es troben al Repositori UJI.  Es pot accedir en línia al text complet si l’autor així ho ha autoritzat. Els títols amb la icona  openAccess  són d’accés obert mentre que els títols amb la icona closedAccess no es poden consultar. 

Per a la reutilització del contingut de tots els treballs acadèmics cal respectar els drets de propietat intel·lectual. Els usuaris es comprometen a complir amb les condicions establides en la Llei de Propietat Intel·lectual i excepte per als usos permesos en l’article 31, per a la resta d’usos, cal demanar autorització expressa a l’autor.

En el cas dels treballs acadèmics en suport electrònic, els autors han indicat les condicions de reutilització permeses mitjançant una llicència Creative Commons. Amb l’opció “Tots els drets reservats”, cal demanar autorització expressa a l’autor.

 

► Dipòsit i difusió dels Treballs Final de Grau i Treballs Final de Màster al Repositori i a la Biblioteca UJI

D’acord amb la Normativa dels Treballs Final de Grau i Final de Màster de la Universitat Jaume I (desembre 2012), els/les  estudiants presenten els seus Treballs Finals en suport paper i en suport electrònic.

Per tal d’una eficaç identificació, en la portada o primera pàgina dels projectes, han de constar les següents dades: títol, autor, director i/o tutor, grau o màster, curs acadèmic, paraules clau (un mínim de 3), resum, data de lectura.

Si t’interessa, pots utilitzar aquest model.

En l’acte  de la defensa pública del treball, els/les tutors/es, supervisors/es i els/les estudiants signen l’ Autorització per a la difusió del Treball Final de Grau/ o Final de Màster (pdf en valencià i castellà) ; (pdf en valencià i anglès).

En aquest document, l’autor pot triar dos opcions en quant a la difusió del seu treball:

  • Reproduir, comunicar i/o distribuir el document mundialment en format electrònic, amb caràcter no exclusiu. El Treball es podrà consultar i compartir a text complet, en accés obert, amb una Llicència Creative Commons, que l’autor pot triar també.
  • NO autoritzar la difusió en accés obert. El Treball es depositarà en el Repositori, a efectes d’arxiu i avaluació però no serà públic.

Finalitzada l’avaluació dels treballs, el departament tramitarà l'enviament a la Biblioteca dels treballs i les autoritzacions en format electrònic i, si existeix també en format paper o dvd.

Els Treballs en suport electrònic es depositaran en el Repositori UJI  dins les col•leccions TFG: Treballs Final de Grau TFM: Treballs Final de Màster
 

► Més sobre els treballs final de grau i màster

⇒ Et pot ajudar: Com elaborar un treball acadèmic, del blog de Biblioteca UJI