Treballs Final de Grau i Treballs Final de Màster

15/07/2021 | Biblioteca
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

 

► Consulta dels treballs acadèmics a la Biblioteca

Els treballs acadèmics (TFG, TFM i els anteriors Treballs Finals de Carrera, Tesis de Llicenciatura, etc.) es conserven a la Biblioteca, tant en suport paper com en suport electrònic.

Tots els treballs acadèmics en suport paper es poden cercar al catàleg de la Biblioteca i demanar-los al mostrador de préstec per a la seua consulta. Al ser documents originals únics es poden consultar a la biblioteca, però estan exclosos de préstec.

Els treballs acadèmics en suport electrònic es troben al Repositori UJIdins les col•leccions TFG: Treballs Final de Grau i TFM: Treballs Final de Màster.  Es pot accedir en línia al text complet si l’autor així ho ha autoritzat. Els títols amb la icona  openAccess  són d’accés obert mentre que els títols amb la icona closedAccess no es poden consultar. 

Per a la reutilització del contingut de tots els treballs acadèmics en format paper, cal respectar els drets de propietat intel·lectual. Els usuaris es comprometen a complir amb les condicions establides en la Llei de Propietat Intel·lectual i excepte per als usos permesos en l’article 31, per a la resta d’usos, cal demanar autorització expressa a l’autor.

En el cas dels treballs acadèmics en suport electrònic, els autors han indicat les condicions de reutilització permeses mitjançant una llicència Creative Commons. Amb l’opció “Tots els drets reservats”, cal demanar autorització expressa a l’autor.
 

► Més sobre els treballs final de grau i màster

⇒ Et pot ajudar: Com elaborar un treball acadèmic, del blog de Biblioteca UJI