Celebració del Dia del Llibre Valencià a la Biblioteca

15/11/2023 | 03/11/2022 | 10/11/2023 | Biblioteca
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

                  

               

El dia 20 de novembre de 1490 es va publicar la primera edició del Tirant lo Blanc, la novel·la cavalleresca de Joanot Martorell. Per celebrar aquesta efemèride, la biblioteca enceta enguany la VII edició del DIA DEL LLIBRE VALENCIÀ.

En el marc d’aquesta celebració, posem en marxa la campanya «Tria llibres valencians i en valencià» on convidem als membres de la comunitat universitària a fer propostes de compra de: novel·la, poesia, teatre, contes, còmics, guies de viatges i pel·lícules en valencià o publicades per editorials valencianes.

El dilluns, 20 de novembre, durem a terme diverses activitats al voltant del llibre valencià i en valencià, entre les que volem destacar les següents:  

  • 10.30 h Creuallibres (Àgora)
  • 11.00 h Visita a les instal·lacions de la Biblioteca (entrada principal)
  • 12.00 h Presentació de les noves adquisicions per part de la Biblioteca, VII campanya “Tria llibres valencians i en valencià” i parlaments (vestíbul de la Biblioteca)  
  • 13.00 h Xerrada "Periodisme i poesia, professió i creació" a càrrec de Susanna Lliberós, poetessa i periodista a la ràdio d'À Punt (1a planta de la Biblioteca)     


Aquesta activitat cultural l'organitzem amb l'Observatori Lingüístic de la Universitat Jaume I, el Col·lectiu de la Universitat Jaume I per la Llengua i la Cultura (CULC) i l’Associació Cívica Valenciana Tirant lo Blanc. Col·labora: el Voluntariat Lingüístic del Servei de Llengües de la Universitat Jaume I.

A les xarxes socials podeu utilitzar l’etiqueta #TirantDeLlibres.

Participeu i gaudiu d’aquesta festa pel llibre valencià, la nostra llengua i la nostra cultura!