UJI

Vull formar part del programa AlumniSAUJI

14/11/2019 | AlumniSAUJI

El Programa AlumniSAUJI, un projecte per enfortir les relacions entre els i les exalumnes, la societat i la Universitat, un espai de trobada entre els més de 40.000 alumnes que han passat per la Universitat Jaume I i totes aquelles persones sense estudis universitaris o exalumnes d’altres universitats.

Existeixen dues tipologies de membre i cadascuna té associades una sèrie de beneficis i serveis: Alumni Bàsic i AlumniSAUJI Premium. De manera gratuïta tots els graduats i graduades de l’UJI poden ser Alumni Bàsic. Si a més, voleu ampliar els vostres serveis i avantatges per poder accedir a una formació continuada, gaudir de descomptes econòmics o utilitzar les instal·lacions universitàries podeu optar a la categoria Premium i augmentar totes les prestacions de ser AlumniSAUJI.

Mantenir vives antigues relacions i afavorir-ne de noves, estar a l’aguait de tot allò que es fa a la nostra Universitat, treballar junts per la renovació i millora constant de l’UJI, així com contribuir amb el nostre treball i activitats a una societat més lliure i solidària són els objectius d’aquesta xarxa de relacions personals i professionals que és AlumniSAUJI. Uniu-vos a la nostra gran família! 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI