UJI

Per la teua universitat

Última modificació: 25/06/2019 | Font: AlumniSAUJI

Unir-me a Premium

Vull més informació

Alumni en xifres 2018 BequesAcreditació en llengüesActes de graduacióFormació pròpiaExperiències alumniMasterclassDescomptesBibliotecaActivitats esportives alumniInstal·lacions esportives
[Xarxa alumni] [Formació pròpia] [Acreditació en llengües] [Instal·lacions esportives] [Activitats esportives alumni] [Masterclass] [Descomptes] [Experiències alumni] [Actes de graduació] [Serveis Biblioteca]


Gràcies a l'aportació anual dels nostres AlumniSAUJI Premium en 2018... 
 

  • 19.830 antics alumnes i amics de l’UJI formen part de la xarxa AlumniSAUJI

El programa AlumniSAUJI, bé en la seua categoria Bàsic o en la seua categoria Premium, manté connectats entre sí i amb la Universitat tant antic alumnat com persones que no han estudiat en la nostra Universitat o sense estudis universitaris però que també volen participar de la vida universitària. 

  • 150 hores de formació pròpia per a la millora personal i professional

AlumniSAUJI ofereix cursos i tallers d'unes temàtiques i horaris que s'adapten a les necessitats dels titulats i titulades i dels professionals. La formació abarca des de llengües i ofimàtica fins oci o benestar obertes a tots el públic, però amb avantatges econòmiques i d'accés al membres Premium.

  • 385 persones han aconseguit la seua acreditació en llengües amb els recursos lingüístics del programa

A banda de l'oferta pròpia de formació, els alumni també disposen de la completa oferta en idiomes del Servei de Llengües i Terminologia. A més, els membres Premium gaudeixen de descomptes d'entre un 10 i un 30% en cursos i proves d'acreditació celebrades a la Universitat. I per als que disposen de poc temps o volen preparar-se pel seu compte tenim les plataformes online d'autoaprentatge amb preus especials per a comunitat universitària i AlumniSAUJI Premium. 

  • 1.169 membres Premium han fet ús de les instal·lacions esportives

El Servei d’Esports de l'UJI està a disposició de tots els membres d'AlumniSAUJI Premium a un preu inferior al públic general. L'oferta és àmplia i variada: condicionament físic, piscina, raquetes, eixides a la natura i activitats esportives per a xiquets i xiquetes. A més d'activitats o ús lliure d'instal·lacions, es realitzen cursos i tallers relacionats amb l'esport i la salut (nutrició, instructor, monitor...). Consulta a la pàgina web del SE tota l'oferta de serveis i activitats. 

  • 46 activitats esportives amb prioritat per als membres Premium

Per pal·liar la falta de places vacants en alguns esports, ja que l’alumnat té prioritat en l’ús de les instal·lacions com a complement de la seua formació acadèmica i personal, el programa subvenciona activitats i on dóna prioritat als Premium en la matrícula de les mateixes. Consulta l'oferta de les activitats AlumniSAUJI i les taxes especials

  • 15 classes magistrals gratuïtes ofertes pels màsters i cursos de postgrau UJI

Els membres Premium poden accedir de forma gratuïta a masterclass de diversos àmbits de coneixement. Es tracta de sessions de màster universitaris o propis de la Universitat Jaume I en què poden reciclar o ampliar els seus coneixements sobre qüestions molts específiques. Una forma de mantenir-se connectats amb les novetats del seu sector i on relacionar-se amb altres professionals.

  • 176 empreses i entitats ofereixen descomptes a productes i serveis amb el carnet universitari

Empreses i institucions de la província de Castelló o de venda online ofereixen descomptes en tot tipus de productes i serveis: salut, esports, compres, formació, viatges i vacances, informàtica i tecnologia, llar, motor, oci i activitats i restauració. En la guia de descomptes podeu vore les entitats i els avantatges que us ofereix cadascuna.

  • 105 antics alumnes han orientat i motivat a l’estudiantat amb la seua experiència professional

Ens agrada saber on són els nostres alumni, què fan actualment i ens sentim partícips dels seus èxits, però també de les seues dificultats per assolir les seues fites. L'experiència del alumni ajuda i inspira l'estudiantat actual sobre eixe futur incert que els espera en acabar l'etapa universitària. Passeu, passeu i descobriu una xicoteta mostra de qui són i què fan alguns  dels nostres alumni.

  • 813 egressats i egressades i 3635 familiars han participat als actes de graduació organitzats per AlumniSAUJI

Els actes oficials de graduació són una ocasió única per reunir en el campus que els ha acollit durant almenys quatre anys tant els graduats i graduades com les seues famílies i professorat. La Universitat Jaume I celebra amb ells el fi d'una etapa i l'inici d'una altra que serà de per vida: la d'alumni UJI. 

  • 8.400 préstecs de llibres i reserves d’aules d’estudi i material informàtic a la Biblioteca per part de 1.600 membres Premium

La Biblioteca de la Universitat Jaume I proporciona suport a la docència, a la investigació i a l’autoaprenentatge mitjançant espais destinats a l'estudi, col·leccions bibliogràfiques especialitzades, bases de dades i material audiovisual. Els membres de la categoria Premium poden fer ús de la Bilioteca i els seus serveis inclús en els períodes d'exàmens on l'accés és restringit. 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI