Per la teua universitat

07/05/2020 | AlumniSAUJI

Unir-me a Premium

Vull més informació

Alumni en xifres 2019 BequesAcreditació en llengüesActes de graduacióFormació pròpiaExperiències alumniMasterclassDescomptesBibliotecaActivitats esportives alumniInstal·lacions esportives
[Xarxa alumni] [Serveis Biblioteca] [Masterclass] [Formació pròpia] [Instal·lacions esportives] [Activitats esportives alumni] [Escola d'Estiu] [Experiències alumni] [Connectem] [Descomptes]


Gràcies a l'aportació anual dels nostres AlumniSAUJI Premium, en 2019... 
 

  • 22.426 antics alumnes i amics de l’UJI formen part de la xarxa AlumniSAUJI

El programa AlumniSAUJI, bé en la seua categoria Bàsic o en la seua categoria Premium, manté connectats entre sí i amb la Universitat tant antic alumnat com persones que no han estudiat en la nostra Universitat o sense estudis universitaris però que també volen participar de la vida universitària. 

  • 9.174 préstecs de llibres i reserves d’aules d’estudi i material informàtic a la Biblioteca per part de 1.600 membres Premium

La Biblioteca de la Universitat Jaume I proporciona suport a la docència, a la investigació i a l’autoaprenentatge mitjançant espais destinats a l'estudi, col·leccions bibliogràfiques especialitzades, bases de dades i material audiovisual. Els membres de la categoria Premium poden fer ús de la Bilioteca i els seus serveis inclús en els períodes d'exàmens on l'accés és restringit. 

  • 26 classes magistrals gratuïtes ofertes pels màsters i cursos de postgrau UJI

Els membres Premium poden accedir de forma gratuïta a masterclass de diversos àmbits de coneixement. Es tracta de sessions de màster universitaris o propis de la Universitat Jaume I en què poden reciclar o ampliar els seus coneixements sobre qüestions molts específiques. Una forma de mantenir-se connectats amb les novetats del seu sector i on relacionar-se amb altres professionals.

  • 125 hores de formació pròpia per a la millora personal i professional

AlumniSAUJI ofereix cursos i tallers d'unes temàtiques i horaris que s'adapten a les necessitats dels titulats i titulades i dels professionals. La formació abarca des de llengües i ofimàtica fins oci o benestar obertes a tots el públic, però sempre amb avantatges econòmiques i d'accés al membres Premium. A banda de l'oferta pròpia de formació, els alumni també disposen de la completa oferta en inserció professional, benestar, esport, nutrició o idiomes de diversos serveis de la Universitat. 

  • 1.191 membres Premium han fet ús de les instal·lacions esportives

El Servei d’Esports de l'UJI està a disposició de tots els membres d'AlumniSAUJI Premium a un preu inferior al públic general. L'oferta és àmplia i variada: condicionament físic, piscina, raquetes, eixides a la natura i activitats esportives per a xiquets i xiquetes. A més d'activitats o ús lliure d'instal·lacions, es realitzen cursos i tallers relacionats amb l'esport i la salut (nutrició, instructor, monitor...). Consulta a la pàgina web del SE tota l'oferta de serveis i activitats. 

  • 35 activitats esportives amb prioritat per als membres Premium

Per pal·liar la falta de places vacants en alguns esports, ja que l’alumnat té prioritat en l’ús de les instal·lacions com a complement de la seua formació acadèmica i personal, el programa subvenciona activitats i on dóna prioritat als Premium en la matrícula de les mateixes. Consulta l'oferta de les activitats AlumniSAUJI i les taxes especials

  • 112 fills i filles de emebres Premium gaudiren de l'Escola de l'Estiu

L’Escola d’Estiu es genera amb la finalitat d’oferir als xiquets i xiquetes entre els 4 i els 12 anys i de 13 a 16 anys una manera diferent de gaudir de les seues vacances al mes de juliol. Els membres AlumniSAUJI Premium poden inscriure els seus fills i filles, si hi ha places vacants després de la matrícula d'altres col·lectius com PAS, PDI o estudiantat, en els terminis que estableix la Universitat. 

  • 131 antics alumnes han orientat i motivat a l’estudiantat amb la seua experiència professional

Ens agrada saber on són els nostres alumni, què fan actualment i ens sentim partícips dels seus èxits, però també de les seues dificultats per assolir les seues fites. L'experiència del alumni ajuda i inspira l'estudiantat actual sobre eixe futur incert que els espera en acabar l'etapa universitària. Passeu, passeu i descobriu una xicoteta mostra de qui són i què fan alguns  dels nostres alumni.

  • Connectem amb 10.135 a través de les xarxes socials

La xarxa alumni és la participació dels seus membres, per això obrim qualsevol canal de contacte que ens ajude a saber més dels nostres alumni i que els fique més fàcil que els puguem ajudar, entretenir i conèixer. 

  • 177 empreses i entitats ofereixen descomptes a productes i serveis amb el carnet universitari

Empreses i institucions de la província de Castelló o de venda online ofereixen descomptes en tot tipus de productes i serveis: salut, esports, compres, formació, viatges i vacances, informàtica i tecnologia, llar, motor, oci i activitats i restauració. En la guia de descomptes podeu vore les entitats i els avantatges que us ofereix cadascuna.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI