Trobades d'antics alumnes Networking, una relació de llarga vida

09/05/2019 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Fa molt de temps que no saps res dels teus antics companys i antigues companyes de classe? T'agradaria tornar a veure els amics i amigues de l'UJI? Ara és el moment! 

Si vols retrobar-te amb els antics amics i companys de l’UJI, el programa AlumniSAUJI t’ajuda a fer-ho. Contacta amb nosaltres i ja veuràs que senzill resulta organitzar-ho! Podem ajudar-te a:

  • Presa de contacte amb antics alumnes: enviament de correus electrònics a exalumnes amb informació de la jornada de forma gratuïta. 
  • Suggeriment de llocs: assessorar-vos sobre que llocs podeu visitar dintre del campus segons les característiques del vostre acte.
  • Publicació de la trobada: anunciar el vostre encontre al nostre web, al periòdic de la Universitat, el Vox UJI, al bulltetí d'AlumniSAUJI que reben tots els associats i associades i a les xarxes socials. 
  • Contacte amb la vostra antiga Facultat, Escola o Departament: posar-vos en contacte amb la vostra antiga Facultat, Escola o Departament, en cas que vulgueu visitar-lo o retrobar-vos amb algun docent.
Promoció Química (1989-1994) quimica89 index

25è Aniversari de la promoció de la Llicenciatura en Química (1989-1994)

8 de juny de 2019. 10.30h. Aula Magna de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals

Foto de grup quimica88 index

25è Aniversari de la promoció de la Llicenciatura en Química (1988-1993)

Vint-i-cinc alumnes de la promoció del 93 de la Llicenciatura en Químiques, especialitat Industrial de la Universitat Jaume I, s’han reunit a l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals per a commemorar el 25è aniversari de la promoció.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI