UJI

La SAUJI celebra el seu XV aniversari amb el nomenament de nous socis i sòcies honorífics

20/09/2019 | AlumniSAUJI

La Societat d’Amics i Antics Alumnes de la Universitat Jaume I (SAUJI) ha celebrat el seu quinzè aniversari amb un acte celebrat a la Llotja del Cànem que ha sigut presidit pel rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent; el president de la SAUJI, José Mª Arquimbau; el vicepresident de la SAUJI, Iván Barreda, i el president del Consell Social, José Luis Breva.

Als nous socis i sòcies honorífics se’ls ha fet entrega de la insígnia d’or i plata de la SAUJI com a reconeixement de la seua aportació al desenvolupament socioeconòmic i cultural a la província de Castelló.

Vicent Climent ha posat de relleu que la creació de la Universitat Jaume I va ser una fita històrica a Castelló i que va nàixer gràcies al suport de tota la societat castellonenca. «Si la Universitat va nàixer de la societat era necessari mantindre el vincle amb ella, rebre eixe alè i estima dels ciutadans, i això es va materialitzar en la creació de la SAUJI». Així mateix, ha apuntat que en la Universitat «fem docència i recerca però també fem societat, enfortint-la, fent-la més justa, coherent, humana i preparada per als resoldre els reptes». Finalment, ha donat l’enhorabona a les persones distingides en l’acte afirmant que «en aquests moments de dificultats són persones com vosaltres les que necessitem com a model per a la universitat i la societat».

Per la seua part, Arquimbau ha fet un repàs de la trajectòria de la SAUJI explicant que actualment compta amb prop de 5.000 sòcies i socis i que ha servit per mantindre els vincles amb els antics membres de la universitat i la societat així com per a donar a conèixer més la universitat a la gent de Castelló i la seua província. «L’èxit de la universitat és que els castellonencs han reconegut el que ha suposat per al desenvolupament de la província en tots els àmbits» ha assenyalat. Així mateix, ha explicat que el nou programa Alumni SAUJI, servirà de punt d’encontre de les 40.000 persones que han passat fins el moment per l‘UJI i per mantindre el seu vincle amb la Universitat al llarg dels anys.


Llistat de tots els socis i sòcies honorífques

Fotografies de l'acte

La SAUJI celebra el seu XV aniversari amb el nomenament de nous socis i sòcies honorífics

Empresari i expresident del Consell Social de la Universitat Jaume I

benavent_web_200 benavent index

Director de la Universitat per a Majors de la Universitat Jaume I

cabedo_web_200 cabedo index

Gravadora i galerista

dolz2_web_200 dolz index

Catedràtic i exrector de la Universitat Jaume I

toledo_web_200 toledo index
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI