UJI

Guanya entrades per participar al Reset Weekend '17

Última modificació: 06/11/2017 | Font: AlumniSAUJI

El Reset Weekend és un esdeveniment lligat a l'experiència, una oportunitat per conèixer persones amb ganes d'aprendre i emprendre. A més a més de la formació rebuda, es tracta també que es generen xarxes entre els participants i mentors i que aquestes continuen més enllà del propi esdeveniment. 

AlumniSAUJI vol que tingueu l'oportunitat de participar en aquesta aventura, i per aquest motiu sortegem 5 entrades a l'edició d'aquest any (valorades cadascuna en 50€) que se celebrarà els dies 11 i 12 de novembre a sala La Bohemia de Castelló entre els membres Premium del programa que participen. La manera de fer-ho és a través de los nostres xarxes socials de Facebook i Twitter: explica'ns Com et "resetees" abans del 5 de novembre i les respostes que més agraden s'emportaran les entrades.

  • Per Facebook: entra a la publicació fixada del nostre mur de Facebook (https://www.facebook.com/AlumniSAUJI) on formulem la pregunta  i fes un comentari explicant Com et "reseteges". Les dos respostes amb més M'agrada s'emportaran una entrada individual per a assistir a l'esdeveniment. 
  • Per Twitter (@AlumniSAUJI) i Instagram (@alumnisaujiprograma): explica en un tuit o una foto Com et "resetees"  incloent-hi els hashtags #revolucionandoideas i #alumnisauji. Els dos tuits o fotos d'Instagram amb més retuits i/o M'agrada s'emportaran una entrada individual per a assistir a l'esdeveniment. Pots fer tants tuits o compartir tantes fotos com vulgues per a tenir més oportunitats, però sempre abans del 5 de novembre. 
  • Per LinkedIn: entra a la publicació del Programa AlumniSAUJI on formulem la pregunta i fes un comentari explicant Com et "reseteges". La resposta amb més recomanacions s'emportaran una entrada individual per a assistir a l'esdeveniment. 

No oblides ser original i divertit en les teues respostes!

Entre el 6 i 7 de novembre donarem a conèixer els guanyadors de les 5 entrades. Si no hi han suficients usuaris que complisquen tots els requisits, es farà un sorteig entre tots els participants membres d'AlumniSAUJI Premium. 

06/11/2017: En no haver-hi participants que complisquen els requisits, el concurs queda desert. No obstant això, si algun membre d'AlumniSAUJI Premium vol assistir gaudirà d'un 20% de descompte en l'entrada si ho indica en el momento de la compra.  

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI