UJI

Guanya entrades per participar al Reset Weekend 16

Última modificació: 19/09/2016 | Font: AlumniSAUJI

El Reset Weekend és un esdeveniment lligat a l'experiència, una oportunitat per conèixer persones amb ganes d'aprendre i emprendre. A més a més de la formació rebuda, es tracta també que es generen xarxes entre els participants i mentors i que aquestes continuen més enllà del propi esdeveniment. 

AlumniSAUJI vol que tingueu l'oportunitat de participar en aquesta aventura, i per aquest motiu sortegem 5 entrades a l'edició d'aquest any que se celebrarà els dies 7 i 8 d'octubre en el Casino Antiguo de Castelló entre els membres Premium del programa que participen. La manera de fer-ho és a través de los nostres xarxes socials de Facebook i Twitter: dóna'ns el teu motiu pel que t'agradaria assistir abans del 15 de setembre i les respostes que més agraden s'emportaran les entrades.

  • Per Facebook: entra a la publicació capçalera del nostre mur de Facebook (https://www.facebook.com/AlumniSAUJI) on formulem la pregunta  i fes un comentari explicant per què vols assistir al Reset Weekend 2016. Les tres respostes amb més M'agrada s'emportaran una entrada individual per a assistir a l'esdeveniment. 
  • Per Twitter (@AlumniSAUJI): explica en un tuit per què vols assistir al Reset Weekend 2016 incloent-hi els hashtags #batiendoideas i #alumnisauji. Els dos tuits amb més retuits i/o M'agrada s'emportaran una entrada individual per a assistir a l'esdeveniment. Pots fer tants tuits com vulgues per a tenir més oportunitats, però sempre abans del 15 de setembre. 

No oblides ser original i divertit en les teues respostes!

El 16 de setembre donarem a conèixer els guanyadors de les 5 entrades. Si no hi han suficients usuaris que complisquen tots els requisits, es farà un sorteig entre tots els participants membres d'AlumniSAUJI Premium. 


Ja tenim els guanyadores i guanyadores de les entrades al ResetWeekend 2016. Enhorabona! Segur que serà una experiència molt profitosa!

Mónica Carreguí
Javier Rambla
Vero Monetta
Víctor Bellés
Anabel Andreu

 
Informació proporcionada per: AlumniSAUJI