UJI

Festa Alumni: 25 anys UJI, 25 anys de música

8 d'octubre de 2016
Última modificació: 11/10/2016 | Font: AlumniSAUJI

La Universitat celebra el seu 25è aniversari i el programa AlumniSAUJI va voler festejar-ho amb tot l'antic alumnat i amics i amigues amb una jornada de música i activitats al Grau de Castelló el 8 d'octubre de 2016. 

Aquesta va ser una festa inspirada en aquell concert que es va celebrar a les drassanes del Port de Castelló ara fa 25 anys, el 15 d'octubre de 1991, amb motiu de la inauguració del primer curs acadèmic de l'UJI. Ara, un quart de segle després, era un bon moment per tornar a reunir-nos.  

La recaptació de l'entrada, a un preu simbòlic de 2 euros i oberta al públic general, es destinarà integrament per a beques per alumnat de postgrau de la Universitat Jaume I. Repasa com va ser l'esdeveniment a Facebook

Notícies

  • Ángel Stanich, Corizonas, el discjòquei Juan de Pablos i els i les finalistes del concurs de grups i DJ

  • Diferents espais al voltant de la sala Opal ompliran el Port de Castelló de música i activitats per a tots els públics: Racó de la música, Racó gastronòmic, Racó de l’UJI, Racó mercat del ritme, Racó mercat de les tendències, Racó dels xiquets i xiquetes.

  • Ajuntament de Castelló, Diputació de Castelló, PortCastelló, Becsa, BeMusic, Opal Events, Radio 3, Nomepierdoniuna, Coca-Cola, San Miguel, Hotel Luz, El Periódico Mediterráneo, Cadena Ser, El Corte Inglés.

  • Los Criptozoos, Suquet de Rap, Loretta's, Politiko, El Sombrero de Color, Verchili, Romer, Josep Lluís Notari, TWELVE, The Cutting Fingers, Semidimes, Aerobics, Kim Jong Punk, Waweekends, Sr Mezcal i Di Abstracted.

  • Fotografies, revista de premsa i altres materials audiovisuals.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI