UJI

Emprèn a la Comunitat Valenciana sense ser un expert

Networking
Última modificació: 21/11/2017 | Font: AlumniSAUJI

Iniciar una nova aventura, donar cos i forma a les teues idees i desenvolupar les teues passions es presenten, cada volta més, com una bona opció per incorporar-te o millorar la teua situació al món laboral. Per ajudar- te a fer les passes adequades, el programa AlumniSAUJI conjuntament amb StartWars i Lanzadera, han creat aquesta jornada amb el ferm propòsit de guiar-te en aquest camí. 

Casos reals i pràctics, així com les opcions del mercat en el món de l'emprenedorisme seran la base de les conferències d'aquesta jornada. 

Data: 30 de novembre (dilluns). De 17.45 a 20.30 hores
Lloc: Saló d'actes del Centre de Postgrau i Consell Social de l'UJI (ubicació)
L'accés és gratuït però per controlar l'aforament és requereix inscripció prèvia
 

Programa de la Jornada


 • 17.45 h. Presentació de la jornada
 • 18.00 h. Xarxes Alumni com factor d'èxit en la creació d'empreses.Cas MEITPRO
  Martín Sánchez Gómez ( Director de continguts de MEITPRO - Salut Corporativa i alumni per la Universitat Jaume I pel grau en Psicologia i pel màster universitari en Intervenció i Mediació Familiar.)

 • 18.30 h.Què és StartWars? De la idea a les teues primeres vendes en 10 passos
  Juanjo T. Radiu  (CBO i CoFounder en Declarando) i  Vicente Solsona (CPO en Declarando)
 • 19.15 - 19.45 h. Pausa café
 • 19.45 h. Què és Lanzadera? Els nostres programes de suport a emprenedors. Primer model econòmic financer d'una empresa
  Marta Noguera i Tony Paños Directors de Projectes a Lanzadera

 

Participants


 

Martín Sánchez és graduat en Psicologia i Màster en Mediació familiar per la Universitat Jaume I. En 2013, al costat del Doctor Edgar Bresó, va començar a treballar en Meit, el primer mètode per avaluar intel·ligència emocional a través de dispositius mòbils. Després de l'èxit de Meit van decidir portar-lo al món de les organitzacions i crear la versió professional, MEITPRO - Salut corporativa. El mètode millora el clima laboral i la productivitat de l'empresa a través de tres etapes: en primer lloc l'avaluació de les habilitats socio-emocionals dels empleats de l'organització, en segon l'entrenament d'aquelles habilitats en què s'ha obtingut una puntuació menor, i finalment, el monitoratge a través d'una app que controla el clima laboral i avisa el personal de recursos humans abans que apareguen episodis de conflictivitat o desmotivació. Fins a la data, el projecte ha guanyat diferents premis pel seu caràcter innovador i ha generat l'interès en organitzacions com Pixar, Nestlé, BP i Sanitas, a més de centres de recerca com la UCM, Guelph o la Universitá Europea di Roma.

 

Juanjo T. Radiu, CBO i CoFounder en Declarando / Vicente Solsona, CPO en Declarando
 

Marta Nogueras

Llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses i Llicenciada en Dret per la Universitat de València. Ha exercit funcions en gestió tributària pública, i més tard va continuar amb el seu desenvolupament professional treballant com a consultora estratègica i de negocis per a empreses espanyoles a Llatinoamèrica. Posteriorment ha treballat com a Directora de Comptes en agència de branding i comunicació a Panamà.
Com Gerent de Projectes contribueix al Programa Lanzadera amb assessorament en la gestió de projectes i la seua experiència en el mercat internacional.

Tony Paños

Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat de València i MBA per Endicott College (Boston). Ha exercit tasques de Project Manager en el món de l'agència digital, així com el càrrec de director d'Operacions a Llatinoamèrica.
Com a Director de Projectes, aporta al Programa Lanzadera la seua experiència en la conceptualització de campanyes de màrqueting digital així com especialització en l'anàlisi d'oportunitats de negoci.

 

Dóna'ns la teua opinió de l'activitat a Facebook i Twitter

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI