UJI

Gestió emocional en temps d'incertesa

Última modificació: 29/04/2020 | Font: AlumniSAUJI

Convivència, teletreball, fases, confinament... L'escenari actual és nou per a tots i ens veiem obligats a adaptar-nos de manera ràpida i continua tant en l'àmbit personal com laboral. Vivim en un tsunami d'emocions canviants que, sumades a la incertesa envers un futur a curt i mig termini, fa que a voltes ens coste enfrontar-nos de nou a situacions quotidianes. Martín Sánchez ens donarà algunes pautes per a l'autogestió de les emocions i el maneig de les relacions socials. 

Quan? El dijous 7 de maig de 2020 a les 18.30 h en la plataforma Google Meet

Amb Martín Sánchez-Gómez, psicòleg i Màster en Intervenció i Medicació Familiar per l'UJI, col·laborador en Emotional Apps i co-creador de MEIT, professor i investigador en el grup Organitzacions emocionalment intel·ligents i coordinador del Màster propi en Intel·ligència Emocional i Coaching

Taller virtual gratuït dirigit a membres AlumniSAUJI Premium i estudiantat de grau UJI. L'activitat és gratuïta però és necessària la INSCRIPCIÓ prèvia.

Segueix a AlumniSAUJI i assabenta't de tot! #SomUJIaCasa
InstagramFacebookTwitterLinkedInYouTubePassaport alumni

Encara no eres Premium? 
Fes-te AlumniSAUJI Premium

 

  • «Les nocions treballades a la sessió et permeten aclarir idees sobre intel·ligència emocional i et proporcionen ferramentes per a gestionar emocions. El recomane a tot el món »

  • «Les nocions treballades a la sessió et permeten aclarir idees sobre intel·ligència emocional i et proporcionen ferramentes per a gestionar emocions. El recomane a tot el món »

  • «Em quede amb la idea que és possible gestionar les emocions a través de tres vies: el que notem en el cos, el que pensem i el que fem »

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI