Servei d'Esports Ús de les instal·lacions universitàries

22/07/2021 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Servei d’Esports de l'UJI està a disposició de tots els membres d'AlumniSAUJI Premium sempre que queden places vacants de l’alumnat, qui té prioritat en l’ús de les instal·lacions com a complement de la seua formació acadèmica i personal.

Un nou model d’ús del Servei d’Esports es posarà en marxa per al pròxim curs acadèmic 2021-2022 i amb ell es pretén afavorir la promoció d’un campus saludable i més sostenible. El col·lectiu AlumniSAUJI Premium té la consideració de comunitat universitària i, per tant, el mateix accès i preus que s'apliquen a estudiantat, PAS i PDI.

 

Targeta activitats

Inclou totes les activitats amb professorat que ofereix el Servei d’Esports, exceptuant activitats especials com ara les eixides a la natura, les activitats per a xiquets i xiquetes o els cursets de formació, entre altres. Per tal de controlar l’aforament, les activitats comptaran amb un sistema de reserva prèvia en línia.

En total, s’inclouen 30 activitats diferents, el que suposa una oferta de 130 hores setmanals, que a més s’han agrupat per franges horàries segons la seua tipologia per a afavorir que es puguen realitzar diverses activitats.

Preu
Comunitat universitària (inclou AlumniSAUJI Premium): 60 euros anuals (per confirmar)
Persones externes: per confirmar


Targeta esportiva

Dona accés a totes les instal·lacions esportives: pavelló, zona de raquetes, piscina i zona d’aire lliure, a més del gimnàs de musculació i les competicions internes i externes.

Preu
Comunitat universitària (inclou AlumniSAUJI Premium): 80 euros anuals (per confirmar)
Persones externes: per confirmar


Targeta esportiva plus

Combina les dues modalitats anteriors en una sola targeta, és a dir, dona accés a totes les instal·lacions esportives i també a les activitats dirigides, el gimnàs i les competicions internes i externes.

Preu
Comunitat universitària (inclou AlumniSAUJI Premium): 100 euros anuals (per confirmar)
Persones externes: per confirmar

 

Les targetes es podran adquirir a partir de l'1 de setembre i les activitats amb professorat seran del 15 de setembre al 15 de juny.  

Consulta a la seua pàgina web www.uji.es/serveis/se tota l'oferta de serveis i activitats i adquiereix la la teua targeta esportiva! 

 

Fes-te AlumniSAUJI Premium

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI