UJI

Escola d’Estiu

Ús de les instal·lacions universitàries

Última modificació: 31/10/2020 | Font: AlumniSAUJI

La Universitat Jaume I de Castelló organitza l’Escola d’Estiu. És una oferta que es genera amb la finalitat d’oferir als xiquets i xiquetes de Castelló, entre els 4 i els 12 anys, i de 13 a 16 anys, una manera diferent de gaudir de les seues vacances al mes de juliol. Els membres AlumniSAUJI Premium poden inscriure els seus fills i filles, si hi ha places vacants després de la matrícula d'altres col·lectius com PAS, PDI o estudiantat, en els terminis que estableix la Universitat. 

L'Escola d'Estiu es presenta com una alternativa d’oci en el període de vacances, amb un disseny educatiu, d’entreteniment i diversió, que permeta oferir als pares i mares un canvi en la forma de plantejar el mes de juliol dels seus fills. L'Escola pretén potenciar els mètodes d’ensenyament i aprenentatge que faciliten l’assoliment dels objectius establerts mitjançant situacions lúdiques, on l’ambient agradable afavorisca les relacions interpersonals. Entre les principals línies d’actuació, ens trobem amb la formació intel·lectual de la persona, sense oblidar cap aspecte, i s’enalteix, a més a més, la companyia, l’amistat, la llibertat i els valors d’una societat tolerant, plural i democràtica.

El conjunt d’activitats oferides farà que el xiquet o xiqueta les visca i que desenvolupe els seus aprenentatges i valors dins del marc generat per l’àmbit professional de l’UJI, la qual garanteix aquest conjunt d’objectius que es volen assolir.

Qui pot beneficiar-se de l’Escola?

Xiquets/xiquetes entre 4 i 12 anys (Programa A)
Xiquets/xiquetes entre 13 i 16 anys (Programa B)

Més informació al web de l'Escola d'Estiu o de la Fundació General de l'UJI

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI