Descomptes en serveis i formació UJI

28/05/2019 | AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Consulta en cada tipus d'activitat o curs concret de formació contínuada els descomptes per als membres de la categoria AlumniSAUJI Premium

Postgrau UJI masters-uji index

Estudis de postgrau Universitat Jaume I

Oferta d'estudis de postgrau de la Universitat Jaume I: màsters, cursos d'especialista i d'expert/a i doctorats. Els membres AlumniSAUJI Premium es beneficien d'una tarifa especial (reducció del 3% de la matrícula) en els màsters propis, cursos d'especialització i cursos d'expert/a i descomptes en cursos de formació continuada.

Cursos 2020/21 cursos-alumni index

Cursos propis AlumniSAUJI

Idiomes, millora professional, tecnologia i ofimàtica i oci i benestar

Rectorat UJI ode index

Cursos de postgrau propi i formació continuada

Els estudis de formació continuada estan oberts a totes les persones interessades a actualitzar i/o adquirir coneixements, sense necessitat que tinguen titulació, i als professionals directament relacionats amb l’especialitat de l’estudi. Consulta cada curs per a informació sobre descomptes per a Premium.

Aprenentatge en línia cursos-slt index

Cursos de llengües UJI

Cursos de nivell i de preparació de català, anglès, francès, italià, alemany i català i espanyol per a estrangers del Servei de Llengües i Terminologia. Els Alumni Bàsic tenen preu de públic general; els AlumniSAUJI Premium tenen un descompte del 27%, el que suposa entre 33 i 91 € menys segons curs.

Proves de certificació d'idiomes UJI certificacio-UJI index

Proves d'acreditació d'idiomes UJI

El Servei de Llengües i Terminologia de l'UJI convoca diverses proves de certificació de valencià, anglès, francès, italià i alemany. Els Alumni Bàsic tenen preu de públic general; els AlumniSAUJI Premium tenen un preu especial.

Servei d'Esports se index

Servei d'Esports

Activitats de condicionament físic i salut, raquetes, aquàtiques, a la natura, activitats per a xiquets i xiquetes i formació relacionada amb l'esport, la nutrició i l'oci. Tot això amb preus i accessos especials per als AlumniSAUJI Premium.

Formació Servei Esports SE-formacio index

Formació esportiva

El Servei d'Esports ofereix diversos cursos formatius amb preu especial per als AlumniSAUJI Premium com ara monitor de temps lliure infantil, entrenador personal, socorrista, etc. Consulta la informació de cada curs.

Paranimf UJI paranimf index

Paranimf

Amb el carnet AlumniSAUJI Premium tens tarifa reduïda en tots els espectacles

Escola d'Estiu de l'UJI escola-estiu index

Escola d’Estiu

L'Escola d'Estiu es presenta com una alternativa d’oci en el període de vacances, amb un disseny educatiu, d’entreteniment i diversió, que permeta oferir als pares i mares un canvi en la forma de plantejar el mes de juliol dels seus fills i filles d'entre 4 i 16 anys.

Cambra Comerç Castelló camarcas index

Cambra de Comerç de Castelló

Formació d'actualització empresarial. Els AlumniSAUJI Premium gaudeixen d'un descompte d'un 10% en formació i en l'ús de les seues instal·lacions per a reunions, jornades, congressos.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI