La mediació policial en via intrajudicial: dificultats i possibilitats

Formació Continuada - Reciclatge Professional
Última modificació: 28/06/2017 | Font: AlumniSAUJI

La formació per al reciclatge té com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters i cursos que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Curs d'Expert en Mediació Policial ofereix la possibilitat de participar a la sessió La mediació policial en via intrajudicial: dificultats i possibilitats. 
Durant aquesta jornada, dues Magistrades-Jutgesses dels Jutjats de Primera Instància i Instrucció de Vila-real ens presentaràn, des del punt de vista pràctic, la nova manera de gestionar i resoldre els nostres conflictes i analitzaran les dificultats i possibilitats que genera.
L'increment de conflictes en el cas de relacions interpersonals, veïnals, comunitàries i d'altres és una de les variables que més han augmentat en els nostres dies. Aquesta circumstància fa necessària la proposta de nous models de gestió i solució de conflictes des de una perspectiva extrajudicial que es concreta en la actuació de la Policia, i en particular, en les activitats d'Unitats de Mediació Policial. No obstant, també des dels propis jutjats estan derivant-se casos a Unitats de Mediació Policial.

Les places són limitades (15 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. 

DADES DE LA CLASSE


Assignatura: La mediació policial en via intrajudicial: dificultats i possibilitats
Professorat: Amparo Salom i Maria Isabel Llambes (Magistrades-Jutgesses dels Jutjats de Primera Instància i Instrucció de Vila-real)
Dates: 11 de setembre de 2017
Horari: de 16 a 20 horas
Lloc: Jefatura de la Policia Local de Vila-real (Carrer,  José Ramón Batalla n.62. Vila-real)

Matrículaa través http://inscripcio.uji.es/  

Destinataris: aquesta classe de reciclatge professional es dirigeix als membres d'AlumniSAUJI Premium amb titulació universitària en Dret, Criminologia i Seguretat, Psicologia o Treball Social. També resulta d'interès per als membres de les Forces i Cossos de seguretat i mediadors. 

Preu: L'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserv

Curs d'Expert en Mediació Policial 

Dóna'ns la teua opinió del curs en Facebook i Twitter

 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16