Pretraducció Medicina Interna II

Formació Continuada - Reciclatge Professional
Última modificació: 15/03/2018 | Font: AlumniSAUJI

La formació per al reciclatge té com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Màster Universitari en Traducció Medicosanitària​ ofereix la possibilitat de participar a l'assignatura Pretraducció medicosanitària II. En les classes pràctiques d'aquest mòdul es proposen als estudiants formes de consolidació de coneixements lingüístics i temàtics i d’ús del llenguatge que els preparen per a la tasca de traduir. En aquest mòdul s’inicia a l’alumne en procediments de traducció utilitzats en la difusió del coneixement especialitzat, com la paràfrasi i la desterminologització. Aquests procediments seran emprats en activitats posteriors centrades en la realització de traduccions heterofuncionals i transgerèriques

Les places són limitades (2 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. 
 

DADES DE LES CLASSES


Assignatura: Pretraducció medicosanitària
Professorat: Ana Muñoz Miquel (Universitat Jaume I)
Dates: de l'11 al 15 de desembre de 2017
Lloc:aula virtual

Matrículaa través http://inscripcio.uji.es/

Destinataris: aquesta classe de reciclatge professional es dirigeix als membres d'AlumniSAUJI Premium amb titulació universitària a l'àmbit de Traducció i Interpretació/ Medicina/Infermeria/Farmàcia i altres titulacions afins amb coneixements C1/C2 d'anglès. (La coordinació del màster farà un estudi previ del perfil d'alumniSAUJI interessat en assistir a les classes per confirmar que s'ajusta al perfil de l'estudiantat del màster)

Preu: L'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster Universitari en Traducció Medicosanitària

Dóna'ns la teua opinió del curs en Facebook i Twitter

Què diu el nostre alumnat? 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16