Psicologia positiva i felicitat al treball

Formació Continuada - Reciclatge Professional
Última modificació: 23/10/2017 | Font: AlumniSAUJI

La formació per al reciclatge té com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Màster Universitari en Psicologia del treball ofereix la possibilitat de participar a l'assignatura/conferència Psicologia positiva i felicitat al treball, impartida per Marisa Salanova. En aquesta sessió s'exposaran les bases de la psicologia positiva aplicada a les organitzacions centrant-se en la felicitat en el treball des d'un punt de vista científic-professional.  

Les places són limitades (5 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. No podran participar les persones que ja hagen cursat o estiguen cursant en l'actual curs acadèmic aquest màster. 

 

DADES DE L'ASSIGNATURA


Assignatura: Psicologia positiva i felicitat al treball 
ProfessoratMarisa Salanova. Catedràtica de Psicologia organitzacional positiva a la Universitat Jaume I  
Dates: 13 de desembre de 2017
Durada i horaris: de 16 a 21 hores. Aula HD0223 (Aula multimedia). Facultat de Ciències de la Salut.
Matrículahttp://preinscripcio.uji.es/ 
Destinataris: aquesta classe de reciclatge professional es dirigeix als membres d'AlumniSAUJI Premium amb experiència en la gestió i desenvolupament de recursos humans en les organitzacions, i principalment dels graus de Psicologia, Administració d'empreses, Relacions laborals i recursos humans, i altres graus afins. 

Preu: L'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster Universitari en Psicologia del Treball, de les Organitzacions i dels Recursos Humans

Dóna'ns la teua opinió del curs en Facebook i Twitter

 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16