Formació en PRL: anàlisi de necessitats formatives. Plans i programa

Formació Continuada - Reciclatge Professional
Última modificació: 17/11/2017 | Font: AlumniSAUJI

La formació per al reciclatge té com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

Màster Universitari en Prevenció en Riscos Laborals​ ofereix la possibilitat de participar a l'assignatura "Formació en PRL: anàlisi de necessitats formatives. Plans i Programa" . La formació general i dels treballadors en particular es mostra en l'actualitat com una necessitat, especialment si es tracta de la formació sobre seguretat o salut de les persones, que directament o indirectament, realitzen la prestació laboral en una organització de treball. Tal formació ha de reunir uns requisits, unes vegades derivats de la pròpia normativa sobre la prevenció de riscos laborals, d'altres relacionades amb la mínima qualitat exigible a la pròpia formació. 

Les places són limitades (10 places) pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. 

DADES DE LES CLASSES


Assignatura: Formació en PRL: anàlisi de necessitats formatives. Plans i programa. 
Professorat: Joan Franco González (Universitat Jaume I)
Dates: 22 de novembre de 2017. De 16 a 21 hores
Lloc: Aula TD2047 AA. Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals

Matrículaa través http://inscripcio.uji.es/  

Destinataris: aquesta classe de reciclatge professional es dirigeix als membres d'AlumniSAUJI Premium de l'àmbit de la Prevenció dels Riscos Laborals 

Preu: L'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster Universitari en Prevenció en Riscos Laborals 

Dóna'ns la teua opinió del curs en Facebook i Twitter

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Informació i consultes: Bústia UJI | Centre de seguretat i privacitat
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16