Més experiència i més gran no sempre és millor. El fenomen de les noves empreses internacionals

Formació Continuada - Reciclatge Professional
06/11/2017 | AlumniSAUJI

La formació per al reciclatge té com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

El Màster online en Creació de Noves Empreses Internacionals ofereix la possibilitat de participar a la sessió «Més experiència i més gran no sempre és millor. El fenomen de les noves empreses internacionals». Aquesta sessió estarà dedicada a diverses qüestions al voltant de la internacionalització de les empreses com ara la importància de la mida en la internacionalització de l'empresa, la importància de l'edat, el fenomen de les noves empreses internacionals, born globals, global start-ups i altres paraules en anglès o la decisió d'internacionalitzar-se.

Les places són limitades, pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 


DADES DE LA CLASSE


Sessió: Més experiència i més gran no sempre és millor. El fenomen de les noves empreses internacionals
Professorat: Andreu Blesa Pérez, director acadèmic de màster, doctor en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat de València i professor titular de Comercialització i Investigació de Mercats a l'UJI
Dates: 20 de novembre 2017
Horari: de 18:30 a 19:30 hores
Lloc: JB​1008AA (Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques)
Matrículaa través de http://inscripcio.uji.es/
Destinataris: membres d'AlumniSAUJI Premium titulats universitaris amb experiència professional o professionales del sector.
Preu: l'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. No podran participar les persones que ja hagen cursat o estiguen cursant en l'actual curs acadèmic aquest màster. 
 

Dóna'ns la teua opinió del curs en Facebook i Twitter

 

Informació i consultes: Bústia UJI | Centre de seguretat i privacitat
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16