Varietats i registres de l'Espanyol

Formació Continuada - Reciclatge Professional
Última modificació: 09/11/2017 | Font: AlumniSAUJI

La formació per al reciclatge té com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris, cursos d'especialització i d'expert de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels estudis que n'ofereixen de forma gratuïta.

El curs de formació de professors d' Espanyol com Llengua Estrangera (ELE) ofereix la possibilitat de participar a l'assignatura Varietats i registres de l'espanyol per conèixer la decripció de la llengua des de la perspectiva variacionista.

Les places són limitades (5 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 
 

DADES DE LES CLASSES


Assignatura: Varietats i registres de l'espanyol.
ProfessoratJosé Luis Blas Arroyo (Universitat Jaume I)
Dates: 10 de novembre de 2017. De 16 a 18 hores
Lloc: Aula 205 del Centre de Postgrau - Universitat Jaume I 
Matrículaa través http://inscripcio.uji.es/  
Destinataris: aquesta classe de reciclatge professional es dirigeix als membres d'AlumniSAUJI Premium amb titulació universitària de l'àmbit de magisteri, estudis anglesos, humanitats, periodisme i/o traducció i interpretació.
Preu: L'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. 

Dóna'ns la teua opinió del curs en Facebook i Twitter

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16