Iniciació a la normalització (Gestió Integrada de la Qualitat, el Medi Ambient i la Prevenció de Riscos Laborals)

Formació Continuada - Reciclatge Professional
Última modificació: 23/10/2017 | Font: AlumniSAUJI

La formació per al reciclatge té com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

Màster Universitari en Gestió Integrada de la Qualitat, el Medi Ambient i la Prevenció de Riscos Laborals ofereix la possibilitat de participar a l'assignatura La gestió normalitzada per tal d'iniciar-se en la normalització en gestió de la qualitat. 
L'entorn empresarial actual necessita incorporar a la seua gestió criteris de qualitat, medi ambient i prevenció de riscos laborals. Els plans d'estudis universitaris no solen incloure formació en aquesta disciplina, i en el món laboral, hi ha nombrosos professionals formats en alguna d'aquestes tres matèries, però hi ha una gran manca d'experts en les tres àrees. 

Les places són limitades (4 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. No podran participar les persones que ja hagen cursat o estiguen cursant en l'actual curs acadèmic aquest màster. 
 

DADES DE LES CLASSES


Assignatura: La gestió normalitzada.
Professorat: José Miguel Rebollo, Director Gerent d'Env Serkual SL - Consultores
Dates: 20 d'octubre de 2017(nova data confirmada).De 16 a 20 hores.
Lloc: Edifici del Consell Social

Matrículaa través http://inscripcio.uji.es/  
Destinataris: aquesta classe de reciclatge professional es dirigeix als membres d'AlumniSAUJI Premium amb estudis d'enginyeria, química, arquitectura tècnica o àmbit econòmic-jurídic.
Preu: L'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster en Gestió Integrada de la Qualitat, el Medi Ambient i la Prevenció de Riscos Laborals

Dóna'ns la teua opinió del curs en Facebook i Twitter

 

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16