Filosofia per la pau

Formació Continuada - Reciclatge Professional
Última modificació: 23/10/2017 | Font: AlumniSAUJI

La formació per al reciclatge té com a objectiu que l'antic alumnat i els professionals puguen mantenir-se connectats amb les últimes propostes del seu sector professional a través de l'assistència a sessions determinades dels màsters universitaris de la Universitat Jaume I. D'aquesta manera, els membres d'AlumniSAUJI Premium que ho desitgen podran accedir a una sessió dels màsters que n'ofereixen de forma gratuïta.

Màster Universitari en Estudis internacionals de pau, conflictes i desenvolupament​ ofereix la possibilitat de participar a l'assignatura Filosofia per la pau. Aquesta classe es destinarà, especialment, a un anàlisi crític de les narratives característiques de la modernitat i la postmodernitat. Aquest anàlisi es farà agafant com marc de referència les investigacions per a la pau amb el fi d'arribar, també, a una revisió de possibles epistemologies per fer les paus. 

Les places són limitades (2 places), pel que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. 

* La participació en aquestes activitats no té cap mena de reconeixement (certificat d'assistència,convalidació de crèdits...) per part de la Universitat Jaume I. 
 

DADES DE LES CLASSES


Assignatura: Filosofia per la pau
Professorat: Hermes Ulises Prieto Mora (Universitat Jaume I)
Dates: 27 d'octubre de 2017. De 10 a 13 hores
Lloc: Centre de Postgrau - Universitat Jaume I

Matrículaa través http://inscripcio.uji.es/  

Destinataris: aquesta classe de reciclatge professional es dirigeix als membres d'AlumniSAUJI Premium amb interessos en el camp la cultura de la pau, la transformació pacífica de conflictes i la cooperació al desenvolupament.

Preu: L'activitat s'ofereix de manera gratuïta però s'abonarà la quantitat de 5€ com a senyal de reserva de la plaça. Aquesta quantitat es retornarà a l'alumne una vegada haja assistit a la classe. Aquella persona que haja reservat la plaça però finalment no hi participe no tindrà dret al retornament de la reserva.

Més informació del Màster Universitari en Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament

Dóna'ns la teua opinió del curs en Facebook i Twitter

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16